Ονειρικός γάμος του Μr. Nammos στη λίμνη Κόμο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Της Σάσας Σταμάτη, εφημερίδα Παραπολιτικά

Παραμυθένιος γάμος στη λίμνη Κόμο, στην Ιταλία. Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Ζαννής Φραντζέσκος και η σύντροφός του, Βερόνικα Πάστρα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό. Το «Secret» κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της χρονιάς… Η τελετή έγινε το Σάββατο 2 Μαΐου, στη μαγευτική λίμνη του Κόμο, και συγκεκριμένα στη βίλα του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον… Πρόκειται για μια εκπληκτικής ομορφιάς έπαυλη, η οποία

είναι πνιγμένη στο πράσινο και βρίσκεται μια ανάσα από τις όχθες της λίμνης, πράγμα που δικαιολογεί την άποψη όλων όσοι την έχουν επισκεφθεί, ότι πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο.


Ο πολιτικός γάμος έγινε στον κήπο της βίλας και την παράσταση έκλεψε αδιαμφισβήτητα η νύφη, η οποία, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήταν πιο λαμπερή και στυλάτη από ποτέ. Για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, η γοητευτική σχεδιάστρια επέλεξε ένα δαντελένιο, σαμπανιζέ νυφικό, το οποίο ήταν αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον οίκο Valentino. Αυτό όμως που ολοκλήρωνε αρμονικά την εντυπωσιακή της επιλογή ήταν ένα στεφάνι με φυσικά λουλούδια, που φορούσε στο κεφάλι της.


Μετά τον γάμο δόθηκε δεξίωση για περίπου 25 άτομα, στην οποία τραγούδησε πολύ γνωστός Γάλλος τραγουδιστής. Οι καλεσμένοι και το ζευγάρι κάθισαν όλοι μαζί σε ένα μεγάλο τραπέζι και απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο μενού, με γκουρμέ γεύσεις και πρωτότυπες συνταγές. Στον τεράστιο κήπο της έπαυλης, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μια 15μελής ορχήστρα έπαιζε ξένα τραγούδια, κυρίως γαλλικά και ιταλικά.
Φυσικά, από το ευχάριστο γεγονός δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι οικογένειες του ζευγαριού. Παρόντες ήταν οι γονείς της νύφης, Σάκης και Ηβα Πάστρα, η αδελφή της, Ολγα, οι γονείς του γαμπρού, αλλά και ο αδελφός του, Νίκος.


Το λαμπερό ζευγάρι είχε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, μέχρι και τη διαμονή τους, αφού όλοι τους έμειναν στη βίλα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή. Την ημέρα εκείνη, μάλιστα, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του δέχονταν ευχές όχι μόνο για τον γάμο τους, αλλά και για το μωράκι που περιμένουν… Διπλή η χαρά τους λοιπόν, αφού η πανέμορφη Βερόνικα είναι πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα πρόσφατα έμαθε το φύλο του μωρού, που είναι κοριτσάκι, ενώ και οι δύο περιμένουν πώς και πώς να σφίξουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Τόσο ο Ζαννής Φραντζέσκος όσο και η Βερόνικα Πάστρα λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να κάνουν μεγάλη οικογένεια.

Who
is who

Η Βερόνικα Πάστρα μαζί με την αδελφή της, Ολγα, έχουν καταφέρει, αν και μικρές σε ηλικία, να ξεχωρίσουν στον χώρο του σχεδίου κοσμημάτων και να πάνε ένα βήμα μπροστά την οικογενειακή επιχείρηση. Με σχετικές σπουδές στο Central Saint Martins, αλλά και στο London College of Fashion του Λονδίνου, οι ταλαντούχες αδερφές ειδικεύτηκαν αργότερα στη Διαμαντολογία. Το ταξίδι τους στον χώρο του κοσμήματος ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, αφού οι γονείς τους, Σάκης και Ηβα Πάστρα, διαθέτουν εδώ και χρόνια ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία στην Ελλάδα.

Οι δύο αδερφές έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους το 2012, εγκαινιάζοντας το δικό τους brand (V&O), ενώ παράλληλα συνεχίζουν την πλούσια οικογενειακή παράδοση. Η Βερόνικα και η Ολγα Πάστρα γίνονται εμπνευστές και εκφραστές μιας διαφορετικής σειράς κοσμημάτων, πιο προσιτής στο κοινό, με πρωτοποριακό design. Εμπνευση μπορεί να αποτελέσει το οτιδήποτε, μια φράση, μια εικόνα, ένα συναίσθημα και σίγουρα τα ταξίδια. Το κάθε σχέδιο έχει τη δική του, διαφορετική ιστορία, και η φετινή συλλογή για τον χειμώνα έχει ως πηγή έμπνευσης τα πυροτεχνήματα. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι το ζιργκόν, σε λευκό και καφέ χρώμα (το γνωστό caviar), και τα περισσότερα κοσμήματα είναι ασημένια 925, επιχρυσωμένα σε Κ18 χρυσό.

Keywords
Αναζητήσεις
ολγα ζαπουνιδου, λιμνη κομο φωτογραφιες
Τυχαία Θέματα