Η σύζυγος του Χρήστου Λούλη ανέβηκε στη σκηνή 8 μηνών έγκυος! (video)

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Έμιλυ Κολιάνδρη θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και θα φέρει στον κόσμο τη κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Λούλη.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεν στάθηκε εμπόδιο αφού ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και στη παράσταση «Ο Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης.

(Φωτογραφία απο ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

- ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ " ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ ")

(Φωτογραφία απο ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ " ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ ")

«Είμαι στη σκηνή με τον σύζυγο και με το μωρό μας το καινούργιο! Είναι ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό! Μ’ αρέσει που είμαστε όλοι μαζί! Προσέχω, κάνω και λίγη οικονομία δυνάμεων, αλλά την ώρα της παράστασης ξεχνιέμαι. Είναι ωραία», είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά..

Ο σύζυγό της, Σπύρος Λούλης είναι συνέχεια στο πλευρό της, όμως, δεν έκρυψε για την ανησυχία μήπως της συμβεί τίποτα πάνω στη σκηνή.

«Η μικρή πάτησε στη σκηνή πριν καν γεννηθεί! Έχουμε άγχος, εγώ πιο πολύ! Δεν έγινε κάτι για να φοβηθώ, αλλά, όταν για παράδειγμα την βλέπω να χοροπηδάει πάνω στα πράσα, φοβάμαι μην γλιστρήσει, αλλά δεν θέλω να το λέω για να μην το γρουσουζέψω», δήλωσε.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο, τον 4χρονο Αλέξανδρο.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα