Ελένη Μενεγάκη: «Δεν κάνω βήμα χωρίς το μωρό μου!»

Το YOU κατάφερε να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για το πώς περνά τη μέρα της η Ελένη Μενεγάκη και σας τις μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια.

Το νέο μέλος της οικογένειας την έχει ξετρελάνει, τόσο αυτήν όσο και τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τα τρία παιδιά της. Μάλιστα, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια εκτελούν όποτε δεν έχουν σχολείο εκτελούν χρέη όχι μόνο… αδελφών αλλά και… βοηθών της, καθώς φροντίζουν να αλλάζουν την μπέμπα

όταν βλέπουν τη μαμά τους να ζητάει κάποιες παραπάνω ώρες χαλάρωσης για τον εαυτό της. Εκείνη, όπως κάθε γυναίκα λεχώνα, άλλωστε, έχει διαρκώς την προσοχή της στραμμένη πάνω στο μωρό της, που έκλεισε μόλις 22 μέρες ζωής και οσονούπω θα κάνει τις πρώτες της βόλτες παίρνοντας τη μισή ευχή για ν” αρχίσει τους περιπάτους, ειδικά τώρα που θα ανοίξει ο καιρός…

Τα “καπρίτσια” του μωρού –όπως και κάθε μωρού- είναι πολλά και τα ξενύχτια έχουν ξεθεώσει την παρουσιάστρια που επιμένει προς το παρόν να θηλάζει, παρόλα αυτά δεν παραπονιέται καθόλου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή δίπλα στην κούκλα της.

“Η Ελένη έχει ξετρελαθεί”, μεταφέρει άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της στο YOU και συνεχίζει: “Η μέρα της ξεκινά από πολύ νωρίς το πρωί, καθώς θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα, όπως εξάλλου έκανε και με τα άλλα της παιδιά. Αφού φροντίσει, λοιπόν, την κόρη της, επικοινωνεί με τους ανθρώπους της εκπομπής της για να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές και αμέσως μετά πέφτει ξανά με τα μούτρα πάνω στη μικρή, που ωστόσο είναι πολύ ήσυχη και κοιμάται κανονικά, γκρινιάζοντας ελάχιστα με τα πρώτα πονάκια των κολικών που ανησυχούν όλα τα μωρά”..

Keywords
Τυχαία Θέματα