Η... selfie που κόβει την ανάσα!

Όταν κοιτάς από ψηλά… Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το έχει υπ’ όψιν του ο Βρετανός Λι Τόμσον, αλλά σίγουρα έχει πλέον υπ ‘ όψιν του τι σημαίνει να βλέπεις τον κόσμο σκαρφαλωμένος από το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Γι’ αυτό και έβγαλε και την… απόλυτη selfie φωτογραφία από τα 32 μέτρα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τόσο είναι το ύψος του μνημείου-συμβόλου της βραζιλιάνικης πόλης. Ο 31χρονος ιδιοκτήτης ταξιδιωτικής εταιρίας ζήτησε άδεια από το συμβούλιο τουρισμού της Βραζιλίας για να σκαρφαλώσει στο άγαλμα. Και την πήρε παρότι σε αυτό γίνονταν επισκευές μετά από κάποιες ζημιές που είχε υποστεί από κεραυνό.

Το κατάφερε και δεν έχασε την ευκαιρία. «Μου πήρε περίπου 25 λεπτά για να ανέβω στην κορυφή του», τόνισε ο Τόμσον. Και από εκεί έβγαλε την εκπληκτική φωτογραφία. Με τη μηχανή του ανά χείρας τράβηξε τις selfie φωτογραφίες. Μία ανεβασμένος στο απλωμένο χέρι του αγάλματος, αλλά η πλέον εντυπωσιακή ήταν αυτή που έβγαλε σκαρφαλωμένος στο κεφάλι του.

Κι όλα αυτά, την ώρα που πολλοί επισημαίνουν πως ένα λάθος βήμα ήταν ικανό να τον… γκρεμοτσακίσει, καθώς τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην κορυφή του αγάλματος είναι πολύ στενά. Γι’ αυτό και ο ίδιος ο Βρετανός δε δίστασε να ομολογήσει πως «ήταν πραγματικά πολύ τρομακτικό». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι «έχω λάβει μηνύματα από πολλούς Βραζιλιάνους που μου λένε ότι ήταν κάτι που πάντα ήθελαν να κάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα