Παπαμιμίκος: "Εκτός κλίματος της Ευρώπης η δήλωση Σόιμπλε"

Καθησυχαστικός ως προς το μέλλον της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για νέο δάνειο και νέα μέτρα. Μιλώντας στον Real FM ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει τους στόχους της, επιτυγχάνοντας μάλιστα μία "όχι αξιοσημείωτη", όπως τόνισε, μείωση της ανεργίας, συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη για νέα

μέτρα.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιοδικό Focus, ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε ότι "και πέρυσι ξένοι αξιωματύχοι δήλωναν πως η Ελλάδα θα πάρει νέα μέτρα, αλλά διαψεύστηκαν", χαρακτηρίζοντας την δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ "εκτός κλίματος για την Ελλάδα και την Ευρώπη".

Όσον αφορά στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εξήγησε πως η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα πριν από τις κάλπες, "αφού κάναμε βήματα στην δημοσιονομική εξυγίανση. Τώρα θέλουμε να πάρουμε μέτρα για τις ασθενέστερες εισοδηματικά τάξεις, όπως έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός. Καθημερινά δίνουμε μάχη κατά της γραφειοκρατίας και προσπαθούμε να έχουμε μία κοινωνική στροφή", είπε χαρακτριστικά.

Ακόμη, ο γραμματέας της ΝΔ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει "συνταγματικό πραξικόπημα", παραπέμποντας στις δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν θα ψήφιζε "ούτε τον Θεό" για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τέλος, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση "δεν έχει καταλήξει στο πώς θα κινηθεί για το θέμα του κατοχικού δανείου".

Keywords
Τυχαία Θέματα