Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα βγάλει και... δίσκο!

Της Ματίνας Σπυροπούλου, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φωνή μελωδική, που δοκιμάζεται και αναδεικνύεται με νότες και ήχους άλλοτε γνώριμους και άλλοτε καινούργιους. Σταδιοδρομεί στο πεντάγραμμο και καταφέρνει να αφήνει το στίγμα της από την πρώτη κιόλας φορά που την ακούει κάποιος. Ο λόγος για την κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, τη νεαρή Παυλίνα, που είναι φοιτήτρια στο τελευταίο έτος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όμως η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

Με το χαμόγελο,

το πείσμα και το πηγαίο ταλέντο της, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το κοινό της...
Μετά από πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, ήρθε η στιγμή που η Παυλίνα βγάζει τον πρώτο της, προσωπικό δίσκο! Εθισμένη στο στυλ, τη φωνή και τα τραγούδια της Stevie Nicks αλλά και στο ελληνικό «έντεχνο» του Κότσιρα και του Στόκα, ετοιμάζει μια δισκογραφική δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει οκτώ κομμάτια, σε δικούς της στίχους και μουσική, και δύο κομμάτια που έγραψε για αυτήν ο ταλαντούχος Σταμάτης Μορφονιός. Προάγγελος του δίσκου, το single κομμάτι που αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα, με τίτλο «Εδώ», σε παραγωγή των Δημήτρη και Αντώνη Παπαβομβολάκη. Πρόκειται για μια μπαλάντα με ροκ στοιχεία, που αναφέρεται σε μια σχέση εξάρτησης.

Εξάλλου τα τραγούδια που η νεαρή Παυλίνα γράφει είναι κυρίως αυτού του τύπου, με μεσογειακά «χρώματα». Σχεδόν όλα είναι άκρως βιωματικά και αντιπροσωπεύουν την ίδια και το τι αισθάνεται. Κατά βάση οι στίχοι της μιλούν για θέματα δύσκολα, γι’ αυτά που πονάνε. Αυτή άλλωστε είναι και η «άμυνά της», καθώς, φύσει κλειστός άνθρωπος, ξεδιπλώνεται έντονα μέσα από το γράψιμο. Ενα κράμα έντεχνου και ροκ, ρομαντικού και επαναστατικού. Είναι δεδομένο ότι η Παυλίνα θα συνεχίσει να ασχολείται με το τραγούδι, αφού, όπως έχει αποκαλύψει, όταν αγαπάει κάτι, μπορεί να το κάνει κάθε μέρα και για πάντα και το τραγούδι το αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε.

ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. Δεν είναι όμως μόνο η φωνή της που την κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και ο χαρακτήρας της. Ανθρωποι που τη γνωρίζουν καλά αποκαλύπτουν πως πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο, με χιούμορ, ταλέντο και δυνατό μυαλό. Αλλωστε, όπως η ίδια έχει πει, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι ότι έχει τις ίδιες παρέες από πολύ μικρή, με λίγες, αλλά σημαντικές προσθήκες! Φανερή απόδειξη του καλού της χαρακτήρα και της αδυναμίας που της έχουν οι φίλοι της είναι ένα video που ανέβασαν στο youtube από τις συναυλίες της στον «Σταυρό του Νότου». Σε αυτό ακούγεται ένα τραγούδι της Ευρυδίκης, που ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο η Παυλίνα, ενώ υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της σε διάφορες μουσικές σκηνές. Οι φίλοι της κόρης του πρώην υπουργού, η οποία σταδιοδρομεί στο πεντάγραμμο, της έχουν γράψει και μερικά τρυφερά λόγια, όπως «να χαμογελάς γιατί μας δίνεις δύναμη»…
Η Παυλίνα, που επί δύο χρόνια συμμετείχε στη house band του «Σταυρού του Νότου», ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τον Δημήτρη Κοργιαλά, αυτή την περίοδο συνεργάζεται με τον ταλαντούχο Δήμο Αναστασιάδη στο «Anodos Live Stage». Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός επέστρεψε για τρεις εμφανίσεις σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα. Οι Greeklish Babylon, μια μπάντα post rock, pop, αλλά και «κρυφορεμπέτικη», απογείωσαν το κοινό στην πρεμιέρα τους και μαζί με την Παυλίνα ξεσήκωσαν το μαγαζί. Από την πλευρά του, ο Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύει τις νέες του επιτυχίες, καθώς και παλαιότερα τραγούδια του, καλώντας το κοινό σε τρεις βραδιές γεμάτες κέφι και όχι μόνο...



Τη στηρίζει ο μπαμπάς

Στο πλευρό της όμορφης Παυλίνας Βουλγαράκη στέκονται πάντα οι γονείς της. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μπαμπάς της, Γιώργος, φροντίζει να «διαφημίζει» τις εμφανίσεις της και να αναπαράγει κάθε είδηση για αυτή σε facebook και twitter. Ο κ. Βουλγαράκης συχνά επισκέπτεται την κόρη του στις σκηνές όπου εμφανίζεται, ενώ πάντα βρίσκεται στα πρώτα τραπέζια κατά τις πρεμιέρες και τις ζωντανές εμφανίσεις της. Ο πρώην υπουργός καμαρώνει την Παυλίνα και ανεβάζει φωτογραφίες της στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Η πιο έντονη στιγμή ανάμεσα στους δυο τους ήταν όταν η Παυλίνα ένα βράδυ που τραγουδούσε στον «Σταυρό του Νότου» έκλεισε το πρόγραμμά της λέγοντας… «Και τώρα θέλω ο μπαμπάς μου να τραγουδήσει μαζί μου το τραγούδι που μου έλεγε για να κοιμηθώ όταν ήμουν μωρό…». Και φυσικά, συγκινημένος ο πατέρας της, δεν της χάλασε χατίρι και από το πρώτο τραπέζι όπου καθόταν τη συνόδεψε στην a capella ερμηνεία του «Ητανε μια φορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα