Γιώργος Τράγκας: "Κατηγορούμαι ότι απέκρυψα το γάμο μου με την Μαρία…"

Ο Γιώργος Τράγκας έλαβε κλήση κατηγορουμένου από τον πταισματοδίκη Αμαρουσίου, όπως και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που είναι σε βαθμό πλημμελήματος, ο δημοσιογράφος δεν έχει αναφέρει το γάμο του στην εφορία ενώ η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, έχει… ξεχάσει να αναφέρει το γάμο της με τον Γιώργο Τράγκα. Προφανώς ήταν κάτι που δεν το ήξερε κανένας!

Να σημειωθεί ότι ο γάμος, ο οποίος μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση (σχεδόν… διακαναλικά), έχει δηλωθεί σε όλες τις δημόσιες

υπηρεσίες, σε όλα τα δημόσια έγγραφα και συμβόλαια. Η κ. Καρρά τον αναφέρει ως… σύζυγό της και ο κ. Τράγκας ως… σύζυγό του!

Επίσης, στον ίδιο φάκελο που σχηματίστηκε για την υπόθεση, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κηφισιάς αναφέρει ότι μόνο το 2009 από μεταβίβαση καναλιού εισέπραξε 3 εκ. ευρώ φορολογημένα πέρα των υπολοίπων αμοιβών του από διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Πέραν αυτού, η αρμόδια εφορία, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε το 2012, διενήργησε πολύμηνο φορολογικό έλεγχο σε βάθος 10 ετών πίσω (μέχρι τα 55 έτη του Γιώργου Τράγκα) από το οποίο προέκυψε ότι μόνο την τελευταία 10ετία ο Γιώργος Τράγκας έχει πολύ υψηλό πόθεν έσχες και φυσικά η σύζυγος του, την απαραίτητη κάλυψη (πόθεν έσχες) για την αγορά κατοικίας, στην οποία ο δημοσιογράφος μένει τα τελευταία 25 χρόνια. Κατοικία που έχει ελεγχθεί περισσότερες από 4 φορές από την Εφορία και για την οποία η σύζυγός του πληρώνει φόρο προσαύξησης περιουσίας 10%, γιατί άτυπη δωρεά μεταξύ συζύγων δεν υπήρχε το χρόνο του ελέγχου!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, τόσο του φορολογικού ελέγχου όσο και διεθνών ελεγκτικών εταιρειών που διενήργησαν παράλληλο έλεγχο, το πόθεν έσχες του Γιώργου Τράγκα ΜΟΝΟ την τελευταία 10ετία υπερκαλύπτει πολλές φορές την αγορά της κατοικίας.

Το ζευγάρι θα καταθέσει την έγγραφη απολογία του την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014.

Keywords
Αναζητήσεις
κληση απο πταισματοδικη, μαρία καρρά λακης λαζοπουλος
Τυχαία Θέματα