Η παράνομη σχέση και ο υπουργός

Η είδηση που θα σας μεταφέρω είναι πέρα για πέρα αληθινή. Την περασμένη εβδομάδα η μητέρα μιας πολιτευτού και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πήγε σε κομματική εκδήλωση, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία ενός «πράσινου» βουλευτή, στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων που κάνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Σε κάποια στιγμή, την πλησίασε μια «συντρόφισσα» από τα παλιά και, αφού της «έσκασε» ένα πονηρό χαμόγελο της, είπε: «Τι έμαθα; Η κόρη σου έχει σχέση με τον υπουργό;».

Η ηλικιωμένη γυναίκα, αφού έπαθε ένα πρώτο

σοκ, καθώς η παλιά της φιλενάδα ανέφερε και το όνομα του μέλους της κυβέρνησης με τον οποίο υποτίθεται πως είχε σχέση η «παντρεμένη» κόρη της, εν συνεχεία το μόνο που κατάφερε να της πει ήταν το εξής: «Τι είναι αυτά που λες, χριστιανή μου; Σε παρακαλώ». Περιττό να σας πω ότι αμέσως μετά από αυτό το συμβάν, η μητέρα της πολιτευτού πήρε ενοχλημένη την κόρη της και της είπε χαρτί και καλαμάρι τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει για τη σχέση της με τον υπουργό της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά.

Η πολιτικός, όπως έμαθα, προσπάθησε να την καθησυχάσει και το έριξε στην πλάκα, λέγοντάς της μεταξύ άλλων: «Μα, ρε μαμά, αν ήταν να κάνω παράνομη σχέση, θα έβρισκα έναν καλύτερο από τον άνδρα μου και όχι τον συγκεκριμένο». Πάντως, για καλό και για κακό, η συγκεκριμένη πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ «έκοψε» τις επαφές με τον υπουργό, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο και η μάνα της να είναι ήρεμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα