Η μεγάλη επιστροφή της Κάτιας Ζυγούλη στην τηλεόραση

Της Σάσας Σταμάτη

Τα τελευταία χρόνια τo "MadWalk" έγινε θεσμός. Και αυτό όχι μόνο εξαιτίας των λαμπερών ονομάτων που "παρέλασαν" αλλά και της άρτιας διοργάνωσης.

Σε αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι σχεδόν οι τραγουδιστές και καλλιτέχνες από όλους τους χώρους και είναι μία από τις πιο δυνατές διοργανώσεις. Μέχρι πέρσι, την τηλεοπτική κάλυψη του είχε ο Αντ1.

Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά... Το Mad, παρά το γεγονός, ότι ο Αντ1

φρόντιζε έτσι ώστε να είναι άρτιο το τηλεοπτικό αποτέλεσμα επέλεξε να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά να κατευθυνθεί προς την... Κάντζα. Έτσι φέτος Mad-Walκ και Mad Awards θα προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του... Alpha.

Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση των MadWalk την παρουσίαση είχε αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη που κατάφερε να ταυτίσει το όνομα της με την επιτυχία της βραδιάς και έκανε όλους να... παραμιλάνε για την εμφάνιση της.

Όμως λόγω της αλλαγής του καναλιού που θα προβληθούν τα MadWalk και εξαιτίας του αποκλειστικού συμβολαίου της παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν θα είναι αυτή που θα μας καλωσορίσει φέτος στη διοργάνωση.

Τη σκυτάλη θα παραλάβει η Κάτια Ζυγούλη, που μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δεδομένα, επιλέχθηκε από τον Alpha ως παρουσιάστρια της βραδιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα