Η κατάρα του ροζ διαμαντιού!

Του Διονύση Θανάσουλα, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η φράση «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» ταιριάζει απόλυτα σε δύο γυναίκες των οποίων οι μοίρες δέθηκαν έστω και για λίγο με το περίφημο ροζ διαμάντι -και όχι μπλε, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά- του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, τη Ζέτα Βομβογιάννη και την Ελενα Ριμπολόβλεβα.

Το φόρεσαν και οι δύο. Η Ελληνίδα ως μούσα του γνωστότατου οίκου κοσμημάτων Graff, στον οποίο ανήκε το περίφημο «Empress Rose», όταν το λάνσαρε για πρώτη φορά το 2002, και η Ελενα έξι χρόνια αργότερα, όταν ο τότε σύζυγός της, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, το είχε αγοράσει, όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον μέσω των δικηγόρων του.

Εναν χρόνο μετά το λανσάρισμα του ροζ διαμαντιού, η Ζέτα Βομβογιάννη χώρισε από τον Francois Graff με ένα θυελλώδες διαζύγιο, το οποίο συζητιόταν για μήνες στη Βρετανία. Την ίδια μοίρα ακολούθησε, ακριβώς έναν χρόνο μετά την αγορά του δαχτυλιδιού, και η Ελενα Ριμπολόβλεβα, που άνοιξε επίσης μέτωπο με τον πρώην σύζυγό της για το ύψος της αποζημίωσης του διαζυγίου. Πρόσφατα συνελήφθη στην Κύπρο για το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, το οποίο κατά τον πρώην σύζυγό της ανήκει σε καταπίστευμα που έχει ανοίξει για τις κόρες του.

Το ροζ διαμάντι τελικά δεν έμεινε στο δάχτυλο καμιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα