Γιούργκεν Κλοπ: "Η Μπάγερν θα πατούσε την Ρεάλ"

Ο Γερμανός τεχνικός, άλλωστε, είναι και ο καταλληλότερος να συγκρίνει τις δύο ομάδες, αφού τις έχει αντιμετωπίσει και τις δύο και μάλιστα την μία μετά την άλλη. Αξίζει λοιπόν να υπενθυμίσουμε πως η Ντόρτμουντ πέρυσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετώπισε την Ρεάλ, την όποια κέρδισε με σύνολο 4-3, ενώ στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αγωνίστηκε την Μπάγερν, από την οποία έχασε τον τίτλο στην Ευρώπη και στην Γερμανία.

Οι «Βεστφαλοί» αν και έχουν περάσει στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρωτάθλημα έχουν μείνει στην 4η θέση με 12 βαθμούς

διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Στην προσπάθεια του να εξηγήσει το τι φταίει και η ομάδα του δεν μπορεί να ακολουθήσει την κούρσα στην Μπουντεσλίγκα, ο Γερμανός δηλώνει πως η «Βασίλισσα» αν αντιμετώπιζε τώρα τους «Βαυαρούς» δεν θα είχε καμία ελπίδα, καθώς θεωρεί πως είναι ασταμάτητοι.

Μάλιστα μιλώντας στην «A Bola» ανέφερε: «Η Ρεάλ δεν θα είχε καμία ελπίδα αν ήταν αντιμέτωπη με την Μπάγερν σε αυτήν την φάση. Είμαι σίγουρος πως θα την πατούσε κάτω, όπως θα έκανε και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άρα αν δεν μπορεί η Ρεάλ να την σταματήσει, πως περιμένετε να το κάνει η Ντόρτμουντ.»

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα