Η Αυγή "χτυπάει" τον Γιάννη Βαρουφάκη: Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου

Έντονη κριτική ασκεί στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Αυγή στον Γιάννη Βαρουφάκη. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Καρτερός μέσα από άρθρο του επικρίνει τη συνεχή παρουσία του υπουργού Οικονομικών σε όλα τα ΜΜΕ. "Δεν υπάρχει μέρα να μην ανοίξεις ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και να μη βρεις μπροστά σου το πρόσωπό του" αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει "Να μη σκοντάψεις σε μια συνέντευξή του. Να μη σκαλώσεις σε έναν τίτλο που αναφέρεται σ' αυτόν".

Ο Θανάσης Καρτερός μάλιστα αυξάνει τους

τόνους της κριτικής γράφοντας "θα ξοδέψει όλα τα κέρδη που αποκόμισε για λογαριασμό του και για λογαριασμό μας αν εξακολουθήσει να μιλάει τόσο πολύ. Διότι κανένας, ούτε ο χαρισματικός αυτός υπουργός, δεν μπορεί να γλιτώσει τη φθορά από την τοξική υπερπροβολή". Ο Θανάσης Καρτερός μεταφράζει και τη ρήση του πρωθυπουργού για λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά.

«Για αυτόν θα μπορούσε να μεταφραστεί σε λιγότερες διαλέξεις και περισσότερη οικονομία», σημειώνει.

Ή, για όσους δεν κατάλαβαν:

«Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου. Διότι η οικονομία δεν σημαίνει μόνο την επιστήμη της διαχείρισης των του οίκου μας. Σημαίνει και τη φειδώ. Την αποφυγή του περιττού. Τα λίγα λόγια με πολύ βάρος».

Διαβάστε επίσης:

Οι έξι μεταρρυθμίσεις του Γιάννη Βαρουφάκη στο Eurogroup

Γιάννης Δραγασάκης: Ο "ήσυχος" αντιπρόεδρος

Ο Βαρουφάκης έμαθε από τον Χατζηνικολάου ότι αυξήθηκαν οι μισθοί στη ΔΕΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα