Γνωστά λαμόγια έχουν ντυθεί με την προβιά του Συριζαίου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει και θα βρει κυβερνητικούς εταίρους ανάμεσα στα κόμματα που ταυτίζεται μαζί τους στη υπεράσπιση της στρατηγικής της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Και με την ευκαιρία, μιας και άκουσα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι το ΚΚΕ ίσως δώσει ανοχή σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι μάλλον βρίσκονται

εκτός τόπου και χρόνου. Παραμονές Πρωτοχρονιάς έχουμε και όχι Πρωταπριλιάς» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα».

Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας επεσήμανε ότι η θέση του ΚΚΕ «για άμεση, μονομερή διαγραφή όλου του χρέους που δε δημιούργησε ο λαός μας, είναι απέναντι από τη θέση και του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναφέρθηκε και στη θέση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ σημειώνοντας πως «δεν συναντιέται πουθενά με τη θέση για την αδιαμφισβήτητη συμμετοχή της χώρας στις “συμμαχίες των λύκων”».

O κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι οι διαφορές Νέα Δημοκρατία - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εντοπίζονται στο μείγμα οικονομικής πολιτικής και όχι στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα: «Προκειμένου να υπηρετήσουν τους κοινούς στόχους της ανταγωνιστικότητας και μεγαλύτερης κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων από την μια και την συμπίεση του “εργατικού κόστους” από την άλλη και πρόσθεσε ότι με όποιο τρόπο διαχείρισης, τα διαρθρωτικά μέτρα και οι αντιλαϊκές “μεταρρυθμίσεις” θα είναι παρόντα και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα».

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «γνωστά λαμόγια, που έφαγαν και ξαναέφαγαν και τώρα ντύνονται την προβιά του αριστερού, του Συριζαίου, του προοδευτικού, του αντιμνημονιακού και βάλε, μόνο και μόνο για να κάτσουν για άλλη μια φορά στο σβέρκο του λαού».

Τέλος, ο γ.γ. του ΚΚΕ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες περί δωροδοκιών και χρηματισμού είπε ότι «είναι η πραγματική βρώμικη εικόνα ενός συστήματος που δεν φτιασιδώνεται, δεν γιατρεύεται, παρά μόνο ανατρέπεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα