Γιώργος Κύρτσος: "Βιάστηκε η κυβέρνηση να προαναγγείλει το τέλος του μνημονίου" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Να δούμε αν θα φύγουν η τρόικα και το ΔΝΤ καθώς θα έχουμε ενισχυμένη εποπτεία. Το ότι σωθήκαμε και θα περάσουμε ζωή χαρισάμενη είναι κάτι που δε βλέπω», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος.

«Το θέμα είναι τι θα κάνουμε μέσα στους επόμενους μήνες για να μπορέσουμε να σωθούμε και όχι να φάμε το χρόνο μας με συζητήσεις για αναθεώρηση του συντάγματος», πρόσθεσε.
Ομολόγησε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να προαναγγείλει το τέλος του μνημονίου και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική.
«Η ΝΔ δεν μπορεί να πουλήσει στον κόσμο το τέλος των μνημονίων, αυτό το πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά. «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιμείται το ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως πρέπει να αποδομήσει αυτά που λέει, τα οποία αν συμβούν θα υπάρξει πτώση του βιοτικού επιπέδου κατά 30%» τόνισε.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τις offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη είπε: «Περιμένουμε να γίνει πιο συγκεκριμένος ο κ. Καρατζαφέρης. Προφανώς είναι σε δύσκολη θέση καθώς αυτό που πουλάει είναι μια έντιμη διαχείριση με τους μη προνομιούχους, Κρίνεται και αυτός, όπως όλοι» τόνισε.
Σχετικά με την προεδρική εκλογή σημείωσε: «Θεωρώ ότι είμαστε στο 50-50 για τους 180 βουλευτές, αν θέλει να βγει μπροστά η ΝΔ θα πρέπει να λύσει προβλήματα των παραδοσιακών υποστηρικτών της».

Keywords
Τυχαία Θέματα