Γιατί τα οπίσθια της Kim «έριξαν» το internet (ΦΩΤΟ)

Για ακόμα μια φορά καταλάβαμε ότι όπου παίζει «κ@λος» σβήνουν όλα τα υπόλοιπα θέματα. Οι ΗΠΑ συμφώνησαν με την Κίνα, η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία προσγείωσε τεχνητό δορυφόρο, σε πραγματικό δορυφόρο του ηλιακού μας συστήματος, μια δράση που μελετήθηκε για να πραγματοποιηθεί πάνω από 40 χρόνια, οι Τζιχαντιστές χάνουν τον πόλεμο... και τα οπίσθια της Κιμ τα σκέπασαν όλα.

Αυτό το φαινόμενο το είχαμε πολλές φορές επισημάνει από την στήλη «κόκκινα παπούτσια» πραγματοποιώντας αλλεπάλληλα αφιερώματα στην πίσω πόρτα.. και κάθε φορά έσπαζαν τα κοντέρ.

Τελικά αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι στις μέρες μας, ο γυναικείος κώλος γνωρίζει στιγμές δόξας..

Αυτό γιατί είναι ένα θέμα που αρέσει τόσο στον αντρικό πληθυσμό, αφού είναι μεγάλο ψέμα ότι οι άντρες κοιτάζουν πρώτα τις γυναίκες στα μάτια,..

Και το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι τέτοια θέματα, του κώλου, τα κλικάρουν και οι γυναίκες χρήστες- κυρίως των social media-, αφού σύμφωνα με πάρα πολλές δημοσκοπήσεις είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να βελτιώσουν στο σώμα τους ..

Τέλος και ας το επισημάνουμε, είναι ότι τα τεραστια οπίσθια της Κιμ και η μεγαλη της περιφέρεια (μεγαλύτερη και από την Β΄ Αθήνας) έσπασαν όλα τα ταμεία γιατί το θέμα κάνει πολλές γυναίκες να παίρνουν την εκδίκησή τους από τα αδύναμα και ανορεξικά sexy μοντέλα που προτείνουν οι σχεδιαστές μόδας και τα γυναικεία περιοδικά. Έτσι, το θέμα πουλάει γιατί κάνει αρκετές γυναίκες να αγαπήσουν τα δικά τους μεγάλα οπίσθια που μέχρι πρόσφατα μισούσαν και έκρυβαν κάτω από μακριές μπλούζες και μπουφάν δεμένα άχαρα στην μέση.

Δείτε τη στο facebook.com δείτε τη και στο instagram.com και τέλος ακολουθήστε τη στο twitter.com

Μεγάλο αφιέρωμα στα ανώνυμα γυναικεία οπίσθια (40 ΦΩΤΟ)

Τεράστιο αφιέρωμα: Στήθος VS οπίσθια γράψε 2 (120 ΦΩΤΟ)

Δείτε τα καλύτερα οπίσθια της Μυκόνου (video)

Οι 40αρες μοστράρουν για πιτσιρίκες στο facebook (32 ΦΩΤΟ)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από πίσω:

Η μόνη σοβαρή κόντρα που αντιμετωπίζει η Κιμ είναι από την Jennifer Lopez

Το μήνυμα της Ντόροθι Κινγκ στην Καρντάσιαν

Είναι μία από τις πιο γνωστούς αρχαιολόγους στον κόσμο. Οι Ελληνες έμαθαν το όνομά της για τα καλά την τελευταία περίοδο, καθώς η Ντόροθι Κινγκ εκφράζει τακτικά τις απόψεις της και τις εκτιμήσεις της για τις εξελίξεις στην Αμφίπολη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τον σύγχρονο κόσμο.

Η αρχαιολόγος έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για την αρχαία Ελλάδα στέλνοντας ένα ελληνικό μήνυμα στην Κιμ Καρντάσιαν. Η Κινγκ δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία του αγάλματος της Καλλίπυγου Αφροδίτης, με το σχόλιο «Συγγνώμη, Κιμ Καρντάσιαν, αλλά για μία ακόμη φορά οι Ελληνες το έκαναν πρώτοι και καλύτερα».

Με αυτό τον τρόπο η Ντόροθι Κινγκ σχολίασε τη τρέλα της Καρντάσιαν να προβάλει συνέχεια τα οπίσθιά της, τα οποία συζητούνται ξανά έντονα τις τελευταίες ημέρες. Η Καλλίπυγος Αφροδίτη θεωρείται το πιο τολμηρό αρχαιοελληνικό άγαλμα και αντίγραφά του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές, μουσεία και δημόσιους χώρους. Απεικονίζει τη θεά του έρωτα με ανασηκωμένο το μανδύα της, να ρίχνει το βλέμμα πίσω από την ωμοπλάτη της προς τους δύο ξεσκέπαστους γλουτούς της.

Τέλος, αφού βλέποντας κώλους μας αρέσει να μαθαίνουμε ελληνική ιστορία καλό είναι να αναφέρουμε ότι:

Ο μύθος ή μάλλον ο Αθηναίος ο Δειπνοσοφιστής αναφέρει ότι στις Συρακούσες ζούσαν δύο αδερφές..

Αυτές οι αδερφές φημίζονταν για τα ωραιότερα οπίσθια (μπάτοκς) στην τοπική κοινωνία, κι επειδή έφτασε το θέμα να διχάσει τις 2 αδερφές και να αρχίσουν να μαλώνουν για το ποια έχει το ωραιότερο κ@λαράκι, αποφάσισαν να ρωτήσουν έναν περαστικό..

Κατεβάζουν λοιπόν τα φορέματά τους και από την απαράμιλλη ομορφιά των οπίσθίων της μεγαλύτερης εκ των δύο αδερφών κεραυνοβολήθηκε από έρωτα.

Γυρνώντας στο σπίτι του περιγράφει ότι συνέβη στον μικρότερο αδερφό του και κυριευμένος από περιέργεια πηγαίνει τις συναντάει και ερωτεύεται (εις έρωτα εμπέσον*) την μικρότερη.

Τα δυο αδέρφια αποφασίζουν να παντρευτούν τα κορίτσια, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του πλούσιου γέρου πατέρα τους (ήθελε για τους γιους του πλούσιες νύφες και όχι με φυσικά χαρίσματα). Έτσι παντρεύονται, και αφού τα κορίτσια γίνονται πλούσια, χτίζουν έναν ναό και τον αφιερώνουν στην Αφροδίτη, που του έδωσαν το όνομα Ναός της Αφροδίτης της Καλλίπυγου, ενώ οι ίδιες έμειναν στην ιστορία ως οι Καλλίπυγες αδερφές**.


Το άγαλμα της Καλλίπυγου Αφροδίτης βρίσκεται στην Νάπολη και είναι αντίγραφο ενός άλλου το οποίο είχε φιλοτεχνηθεί το 300 πΧ. Θαυμάζεται για τα υπέροχα οπίσθια του και για το γεγονός ότι δεν εμπνέει καμιά χυδαιότητα παρά μόνο αισθησιασμό και ομορφιά, όπως εξάλλου όλα τα αρχαία Ελληνικά αγάλματα.

Σοβαρό Αμερικανικό μουσείο τρόλαρε την Καρντάσιαν με κυκλαδίτικο ειδώλιο

Αφού είπαμε ότι τα θέματα του κ@λου πουλάνε τρελά και τα σκεπάζουν όλα..

Έτσι, το σοβαρό Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης θέλοντας, από τη μια να σαρκάσει τα οπίσθια της διάσημης τηλεπερσόνας που προβλήθηκαν σε κοινή θέα στο περιοδικό και από την άλλη να προβάλει τα εκθέματα του μουσείου το Met ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter με ένα κυκλαδίτικο ειδώλιο, η πίσω όψη του οποίου μοιάζει με αυτή της Kim Kardashian.

Στην περιγραφή του ειδωλίου αναφέρεται ότι είναι κατασκευασμένο από κυκλαδίτικο μάρμαρο και αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα ενός σπάνιου τύπου γνωστού ως «steatopygous» με μεγάλους γλουτούς. Σε αντίθεση ο κορμός του αγάλματος είναι επίπεδος με τα χέρια να «αγκαλιάζουν» τα στήθη σε σχήμα V.

Δείτε ακόμα:

Όλα τα sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα