Υπουργοί σε προεκλογική αποστολή από τη ΝΔ

Συνθήκες προεκλογικής περιόδου επικρατούν το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρ. Παπαμιμίκο, να έχει βγάλει «φύλλα πορείας» στους υπουργούς και τα κορυφαία «γαλάζια» στελέχη προκειμένου να περιοδεύσουν μέχρι το τέλος του έτους σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη συσπείρωση της «γαλάζιας» βάσης.

Πρώτος στη λίστα των εξορμήσεων είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ήδη έχει επισκεφθεί την Πάτρα και την Κοζάνη,

ενώ ακολουθούν η Λάρισα, η Φθιώτιδα και η Θεσσαλονίκη, περιοχές όπου η Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές κατέγραψε σημαντική πτώση των ποσοστών της.

Από τους υπουργούς επιστρατεύθηκαν ο Νίκος Δένδιας, που έχει «χρεωθεί» την Αιτωλοακαρνανία, ο Γιάννης Βρούτσης, που θα επισκεφθεί την Αργολίδα, η Ολγα Κεφαλογιάννη, που θα ταξιδέψει στην Αρκαδία, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα περιοδεύσει σε Γρεβενά και Ημαθία, μετά την ομιλία του στην Εύβοια. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω σχέδιο συμμετέχει και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ήδη ξεκίνησε επισκέψεις σε γειτονιές της Αττικής, ενώ προγραμματίζεται και μια ομιλία του στην Καισαριανή.

«Φύλλο πορείας» από τον γραμματέα έχουν λάβει και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος ήδη έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στα Δωδεκάνησα, στο Κιλκίς και την Πρέβεζα, ο Αργύρης Ντινόπουλος, που θα πάει στην Ξάνθη και την Πέλλα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που θα κινηθεί στη Σάμο, ο Κώστας Τασούλας, που θα επισκεφθεί τις Σέρρες, και ο Χρ. Σταϊκούρας, που θα πάει στα Χανιά.

Κεντρικό ρόλο στον εν λόγω προγραμματισμό έχει αναλάβει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο οποίος μετά τα ταξίδια του στον Εβρο και την Κρήτη προγραμματίζει να επισκεφθεί τη Λέσβο, την Πιερία και τα Τρίκαλα. Παράλληλα, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης, θα παραστεί σε εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο και τη Χίο, ενώ η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στη Θεσπρωτία.

Διαβάστε επίσης:

Σύσκεψη κορυφής Σαμαρά για την Αμφίπολη στο... Ναύπλιο

Περιθωριοποιημένος ο Κώστας Ζωντανός στη ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα