Γιάννης Σαββιδάκης και Βίκυ Καγιά μαζί στο μιούζικαλ "Annie"

Το διάσημο μιούζικαλ Αnnie επαναλαμβάνεται φέτος από τις 11 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων και με άλλο καστ ηθοποιών στο θέατρο Ακροπόλ.

Δυο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς για τους οποίους οι συστάσεις περιττεύουν, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Άννα Παναγιωτοπούλου μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Βίκυ Καγιά, καθώς και την ηθοποιό αλλά και χορογράφο της παράστασης Άννα Αθανασιάδη, θα ερμηνεύσουν

τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα εκδοχή του Annie. Tον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie θα αποδώσουν φέτος οι χαρισματικές Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη (που τις απολαύσαμε πέρυσι στο ρόλο της μικρής Κέητ) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδος Μαρσέλλου.

Το Αnnie θα μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ. Η ιστορία ξεκινά όταν η Γκρέης Φάρελ (Βίκυ Καγιά), η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Παύλος Χαϊκάλης) ), επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της. Για τη μικρή Άννυ (Ζωή Πετράκη, Αδαμαντία Μαστροδούκα) που περνάει δύσκολα στο ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας (Άννα Παναγιωτοπούλου), η πρόταση αυτή την μεταφέρει σε ένα κόσμο παραμυθένιο. Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από το γλυκό κοριτσάκι και ζητά να την υιοθετήσει. Όμως η μικρή ηρωίδα πιστεύει ότι οι γονείς της ζουν και του ζητάει να τους ψάξει. Εκείνος αποφασίζει να δώσει μια γερή αμοιβή στους γονείς –αν εμφανιστούν- και από κει αρχίζουν τα προβλήματα. Η στριμμένη διευθύντρια οργανώνει μια σκευωρία με το δολοπλόκο αδελφό της Ρούστερ (Γιάννης Σαββιδάκης) και την αδίστακτη φίλη του, Λίλυ (Άννα Αθανασιάδη), που θέτουν σε κίνδυνο την Άννυ. Στο τέλος βέβαια υπάρχει happy end με την αγάπη να βγαίνει «νικήτρια» και τη νεαρή πρωταγωνίστρια να τραγουδά «Το Αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χτες μακριά…» .

Στο ρόλο του Σάντυ πρωταγωνιστεί ο τετράποδος Ζερόμ με εκπαιδεύτρια την Παναγιώτα Αλεξοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα