Το γλέντι της Κορομηλά στον Αργυρό! (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη ένα τριήμερο, όλοι παρέμειναν πιστοί στο ραντεβού τους στην παραλιακή επιλέγοντας το πιο μοντέρνο και κεφάτο πρόγραμμα της πόλης για να διασκεδάσουν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ξέφρενου party στο κατάμεστο από κόσμο Posidonio με νέες και παλαιότερες επιτυχίες του ενώ το καινούργιο τραγούδι του «πάρε με αγκαλιά» έχει ήδη αγαπηθεί.

Ο Κώστας Μαρτάκης με την ακαταμάχητη σκηνική του παρουσία διασκεδάζει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια

και το νέο του κομμάτι «Αν κάπου κάποτε». Στο σχήμα συμμετέχουν η Χριστίνα Σάλτη, η Θωμαή Απέργη, η Josephine, ο Λευτέρης Κιντάτος, ο Marios Brasil, η Βαλένθια Διγενή, η Κατερίνα Μπουρνέλη. Μοναδικές είναι οι στιγμές όταν ο Κώστας Μαρτάκης συναντά τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην πίστα.

Συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο Αργύρη Αγγέλου και απαστράπτουσα έκλεψε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, η Ρούλα Κορομηλά διασκέδασε στο Posidonio μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες ενώ επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.

Την ίδια βραδιά στο Posidonio τα χρυσά κορίτσια της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γιόρτασαν την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης 2014 γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Κώστα Μαρτάκη.

Εκεί διασκέδασε κι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την παρέα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα