Γιάννης Μανώλης: "Εκλογές το Νοέμβριο"

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει αυτοδυναμία, θα την πάρει γιατί οι Σαμαράς-Βενιζέλος του στέλνουν κόσμο» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Πολιτικός Καφές με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης.

Ο κ. Μανώλης μάλιστα, προέβλεψε εκλογές το Νοέμβριο λέγοντας χαρακτηριστικά

πως «ο Σαμαράς ή θα πάει να χάσει με αξιοπρέπεια το Νοέμβριο ή θα πάει σε εκλογές το Μάρτιο οπότε και θα χάσει με τεράστια διαφορά και δεν θα μπορεί να σταθεί πουθενά. Ο Σαμαράς λέει ότι δεν θέλει εκλογές για να κρατήσει το χαρτί του αιφνιδιασμού».

Τόνισε πως αυτή τη χρονική στιγμή προέχει το να ανατραπεί αυτή η πολιτική.

Σημείωσε πως ο ίδιος παραμένει δεξιός αλλά δεν επιστρέφει σε αυτή τη ΝΔ.

«Έφυγα μόνος μου από τη Ν.Δ. αν είχα παραμείνει σήμερα θα είχα μια κυβερνητική θέση.
Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι μ’ αυτό το κόμμα δεν έχω καμία σχέση γιατι υιοθέτησε μνημονιακές θέσεις. Το μνημόνιο είναι συγκεκριμένα μέτρα που ακόμη και τώρα που λέμε ότι βγαίνουμε, οι δεσμεύσεις θα μας συνοδεύσουν για πολλά χρόνια ακόμα. Όλο αυτό το παραμύθι στέλνει κόσμο στο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Για την σημερινή του πολιτική θέση ο κ. Μανώλης σημείωσε: «Είμαι με τη συνείδηση. Οι περισσότεροι είναι με την καρέκλα τους και με αυτό που βουλεύονται».

Όσον αφορά στο πολιτικό του μέλλον ο κ. Μανώλης υπογράμμισε: «Θα αντιπαλέψω αυτές τις πολιτικές με τις οποίες διαφωνώ, με όποιο τρόπο μπορώ. Παραμένω δεξιός, αλλά εκείνο που προέχει είναι να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Όποιος με πείσει ότι μπορεί να ανατρέψει αυτή την πολιτική, θα τον ακολουθήσω. Αριστερός δεν μπορώ να γίνω. Όμως αυτή την περίοδο, σκέφτομαι ότι θα αν είναι πολιτευτώ θα το κάνω μόνο αν έχω πειστεί ότι με τη συμμετοχή μας κάπου θα είναι δεδομένα τα αποτελέσματα αυτής της ανατροπής.

Δεν έχω αποφασίσει να πάω στο σπίτι μου πάντως».

Keywords
Τυχαία Θέματα