Γεωργούλης: "Ερωτεύτηκα και κάηκα"

Mια συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη μόνο ενδιαφέρον θα μπορούσε να έχει, καθώς ο γοητευτικός ηθοποιός έχει πάντα κάτι να σου πει... Με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο στην Αμερική, προσπαθεί να διευρύνει τα όρια στα οποία κινείται. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε για το εξωτερικό, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, και όχι η προσπάθειά του να αλλάξει καριέρα. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ερωτική κομεντί «Από την πρώτη στιγμή», μιλάει στο «S», κάνει αποκαλύψεις και ξεκαθαρίζει όλα όσα ακούγονται

γύρω από το όνομά του.

«Στο Λος Αντζελες πήγα για να διευρύνω το πεδίο στο οποίο κινούμαι - και το καλύτερο πεδίο είναι η παραγωγή. Αφού, λοιπόν, μελέτησα το "know-how" που έχουν στην Αμερική, άρχισα να ασχολούμαι με τη συγγραφή. Αρχισα να βλέπω πράγματα που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και να εξετάζω το κατά πόσον θα μπορούσα να φέρω αρκετά από αυτά στην Ελλάδα. Το όνειρό μου αρχικά ήταν να γεφυρώσω την Ελλάδα με το Λος Αντζελες», μας λέει.

ΜΕ ΕΨΑΧΝΑΝ. Με άπειρες ώρες σεμιναρίων πάνω στην υποκριτική και τη συγγραφή και ανάμεσα σε πολλά ραντεβού με παραγωγούς, ο Αλέξης έχει αποφασίσει πλέον την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί, αλλά και το αν θα μείνει μόνιμα στο εξωτερικό. «Να μείνω μόνιμα στο Λ. Αντζελες πέρασε από το μυαλό μου, αλλά δεν το σκέφτηκα παραπάνω, γιατί η συγκεκριμένη χώρα είναι επικεντρωμένη στη δουλειά με διαφορετικό τρόπο από ό,τι εμείς, που ναι μεν δουλεύουμε, αλλά δουλεύουμε επί της ουσίας με άξονα τον άνθρωπο, και όχι τον εργάτη, όπως συμβαίνει εκεί». Ο ίδιος, μάλιστα, αποκαλύπτει πως είναι πιθανόν όταν βρεθεί εκεί να μην έχει πλέον ατζέντη, μιας και έκανε, όπως λέει χαριτολογώντας, μια «μαμουνιά». «Αφού πέρασα από μια οντισιόν και περιμέναμε την απάντηση, σηκώθηκα και έφυγα για δύο εβδομάδες, χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν. Το αποτέλεσμα ήταν να με ψάχνει η ατζέντισσά μου και εγώ να σκαρφίζομαι δικαιολογίες για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην οικογένειά μου, προκειμένου να μείνω εδώ και να ασχοληθώ με δουλειά που είχε προκύψει».

ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Είναι από τους άντρες που ζουν τον έρωτα, που παθιάζονται και που αγαπούν πολύ τις γυναίκες. Ευαίσθητος, με έντονες εμπειρίες στο παρελθόν, προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει αμυντική στάση, όχι γιατί φοβάται να παραδοθεί στον έρωτα, αλλά για να μη χάσει τον έλεγχο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα