Άμεση λύση Άδωνι στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Tην άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας προκάλεσε η χτεσινοβραδυνή ανάρτηση του parapolitika.gr (δείτε εδώ) σύμφωνα με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης σκεφτόταν να βάλει λουκέτο στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο λόγος είναι ότι η θεραπεία του ασθενούς από τον ιό ΜΕRS, κοστίζει 40.000 ευρώ το κουτί και το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν μπορεί να το καλύψει το ποσό, λόγω αδυναμίας συνεννόησης με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με το δημοσιεύματα του parapolitika προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στη διακοπή λειτουργίας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., θέλω να επισημάνω ότι το Υπουργείο Υγείας, σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, έχει θέσει όλα τα προβλήματα που είχαν ανακύψει σχετικά με τη χρηματοδότηση του Κέντρου σε διαδικασία ταχείας επιλύσεως. Ως εκ τούτου, δεδομένης της επίλυσης των οικονομικών ζητημάτων τού ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ουδείς κίνδυνος τίθεται για τη λειτουργία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα