Φάρσα για βόμβα στα μαγειρεία του ΚΕΤΧ στην Πάτρα

Έληξε πριν από λίγη ώρα η σημερινή περιπέτεια στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Πάτρα, περί «τοποθετήσεως βόμβας στα μαγειρεία του Κέντρου», κάτι που φυσικά δεν ίσχυε, όπως προέκυψε και από την έρευνα του εξειδικευμένου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που κλήθηκε αμέσως.

Όπως έγινε γνωστό από στρατιωτικές πηγές του ΓΕΣ, σήμερα το πρωί στις 09:05, κάποιος άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΤΧ στην Πάτρα

και «προειδοποιώντας» ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα μαγειρεία του στρατοπέδου, ο οποίος θα εκραγεί στις 12:00. Αμέσως ελήφθησαν από τους αρμοδίου έκτακτα μέτρα ασφαλείας, εκκενώθηκαν τα μαγειρεία και ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ, κλιμάκιο της οποίας ενήργησε έλεγχο και περί τις 10:00 ανέφερε ότι δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο. Για καθαρά προληπτικούς λόγους οι αρμόδιοι περίμεναν να περάσει και η αναφερθείσα στην «προειδοποίηση» ώρα της ενεργοποιήσεως του – υποτιθέμενου – εκρηκτικού μηχανισμού, στις 12 το μεσημέρι, μετά το πέρας της οποίας επιτράπηκε η είσοδος των εργαζομένων σε αυτά.

Μάλλον το σημερινό φαγητό του ΚΕΤΧ δεν θα άρεσε σε κάποιον από τους υπηρετούντες σε αυτό και έγινε όλη αυτή η ιστορία!!!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα