Εύα Καϊλή υπέρ Δημήτρη Αβραμόπουλου!

Στο πλευρό του Δημήτρη Αβραμόπουλου τάχθηκε η Εύα Καϊλή, αμέσως μόλις άκουσε για το βέτο της Μπάρμπαρα Σπινέλι στον Έλληνα Επίτροπο για το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης!

Πριν μάλιστα ολοκληρωθεί η "ανάκριση" του Δημήτρη Αβραμόπουλου, η ευρωβουλευτής εξαπέλυσε επίθεση προς την Κουμουνδούρου, ζητώντας να πάρει θέση καθώς η Μπάρμπαρα Σπινέλι είναι στέλεχος του πολιτικού Group GUE όπου

ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, ανέφερε σε ανάρτησή της στο facebook τα εξής: "Ένα στέλεχος του πολιτικού Group GUE, η Barbara Spinelli, μας αναφέρει τους λόγους που πρέπει να απορριφθεί ο Έλληνας Επίτροπος για το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης.

Θυμίζω πως o Σύριζα ανήκει σε αυτό το Group στην ΕΕ και ελπίζω σύντομα να πάρει θέση, καθώς είναι ζήτημα Εθνικής Συνείδησης πρωτίστως να απαντηθεί ο χαρακτηρισμός της χώρας μας ως "Ξενοφοβικής"..

Και δευτερευόντως, οι γενικεύσεις που γίνονται από την επιθετική επιχειρηματολογία που επιλέχθηκε, απαιτούν μια σοβαρή πολιτική απάντηση.

Σημειώνω πως ο επαναπατρισμός μεταναστών από τον ΔΟΜ σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, γίνεται οικειοθελώς, τα κονδύλια που διασφαλίζουν την υγειονομική περίθαλψη των ανθρώπων που εισέρχονται στην χώρα μας, αν και δυσβάσταχτο το κόστος εν μέσω κρίσης, ποτέ δεν έλλειψαν, ενώ παρά το μέγεθος του προβλήματος που δυσανάλογα επιβαρύνει την Ελλάδα με τα χιλιόμετρα ακτογραμμής, γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή και ανθρώπινη αντιμετώπιση".

Keywords
Τυχαία Θέματα