Έτοιμος να... σουβλίσει ο Παναγιώτης Μελάς!

Σάλος έχει προκληθεί από τις καταγγελίες του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου αλλά και της βουλευτή του κόμματος Σταυρούλας Ξουλίδου για χρηματισμό βουλευτών.

Όλα ξεκίνησαν με τη δήλωση-βόμβα του κ. Καμμένου, όπου ανέφερε ότι «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε

ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα».

Λίγο αργότερα η κυρία Ξουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" και κατήγγειλε ότι η ίδια έχει δεχθεί πιέσεις από "γαλάζια" στελέχη για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παράλληλα η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.

Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την παρέμβαση του Παναγιώτη Μελά ο οποίος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα. "Ή θα μου πει το όνομα η κυρία Ξουλίδου να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια. Ποιος είναι αυτός που είπε αυτές τις κακοήθειες για μένα;" επισήμανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Παναγιώτης Μελάς εμφανίζεται τρομερά εκνευρισμένος και έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις για τα όσα ειπώθηκαν εις βάρος του. Ο ίδιος δεν γνωρίζει καν τον βουλευτή που ονομάτισε ο Πάνος Καμμένος.

Είναι αποφασισμένος να προβεί σε μήνυση εναντίον των ψευδών κατηγοριών και όπως τονίζει στους ανθρώπους γύρω του, αν κάποιος λέει τέτοια αισχρά ψέματα είναι για... σούβλισμα!

Διαβάστε ακόμα:

Σε δράση οι... κηπουροί του Γιώργου Παπανδρέου

Πράσινες... γιάφκες παντού λόγω Γιώργου!

Keywords
Τυχαία Θέματα