Ερωτικό ωροσκόπιο για το καλοκαίρι του 2014

Αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο σέξι, ερωτικά καλοκαίρια που έχετε βιώσει ποτέ. Και αυτό γιατί ο Διας, ο πλανητης της επέκτασης και των «θετικων πραγματων», θα περάσει στο ζώδιο του λέοντα, στις 16 Ιουλίου όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι! Όλα τα υπόλοιπα αστρολογικά γεγονότα αυτή τη περίοδο είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτό. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε έχετε σχέση, είτε έχετε κάτι το ενδιάμεσο, ο έρωτας θα βρίσκεται παντού. Ο λέων θέλει να απολαμβάνει διασκεδαστικά ραντεβού και να ακούει την καρδιά του να χτυπάει. Ο Δίας θα δώσει ένταση στην επιθυμία του λέοντα να κυνηγήσει την ερωτική ευχαρίστηση. Για αυτό τι περιμένετε! Ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας.

Κριός

Έχετε την διάθεση για έρωτες; Είτε ναι είτε όχι, θα σας έρθει! Είστε ένα από τα πιο τυχερά ζωδια αυτό το καλοκαίρι, όσον αφορά τις ρομαντικές πιθανότητες. Αυτό συμβαίνει επειδή στις 16 Ιουλίου ο διας θα περάσει στον 5ο οικο σας και θα παραμείνει εκεί για 13 μήνες. Η υπέροχη νεα σεληνη στις 26 Ιουλίου στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, θα ανοίξει την πόρτα για να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο αν είστε ελεύθεροι. Ακόμα και αν είστε παντρεμένοι χρόνια, θα υπάρξουν πυροτεχνήματα! Να περιμένετε ακόμα περισσότερες ρομαντικές εξελίξεις από τις 12 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς θα νιώσετε πως ζείτε μέσα σε ένα παραμύθι. Ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε τον ερωτα.

Ταύρος

Η ασφάλεια ενός ερωτας στην ζωή σας πάνω στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε, θα συνεχίσει να είναι μεγάλης σημασίας για εσάς αυτό το καλοκαίρι. Ο Κρόνος, ο πλανητης της δέσμευσης, βρίσκεσται στον τομέα των σχέσεων από τα τέλη του 2012 για να σας δώσει μαθήματα. Την 1η Αυγούστου, η ερωτική Αφροδίτη θα σχηματίσει υποστηρικτική όψη με τον κρονο βοηθώντας σας να εκτιμήσετε αυτά που έχετε. Κατανοήστε τον τύπο της σχέσης που έχετε στη ζωή σας και θα καταλάβετε τι έχετε προσφέρει και τι όχι. Αν ξέρετε πως υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά να γίνει, να είστε ειλικρινείς. Αν είστε ερωτευμένοι και όλα πάνε μια χαρά, τότε να είστε ευγνώμονες. Από τις 5 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, θα έχετε τις περισσότερες ευκαιρίες για να βρείτε τον ερωτα, εξαιτίας της αφροδιτης που θα περάσει στον ερωτικό σας τομέα.

Δίδυμοι

Αν βγαίνετε με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο ή ενδιαφέρεστε για ένα ρομάντζο, ο έρωτας θα είναι αρκετά σεξι μέχρι τις 25 Ιουλίου, καθώς ο αρης θα βρίσκεται στον 5ο οικο σας. Ο άρης βρίσκεται εδώ και καιρό στο συγκεκριμένο τμήμα του χάρτη σας και αντιμετωπίσατε αρκετά προβλήματα αυτή τη περίοδο. Το καλοκαίρι όμως, ο αρης θα σας δώσει το κίνητρο να κυνηγήσετε την ευχαρίστηση χωρίς δεσμεύσεις. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου, ο αρης θα περάσει στον 7ο οικο σας. Αν είστε παντρεμένοι ή σε μονογαμική σχέση, τότε στο τέλος του καλοκαιριού θα βιώσετε κάποιους τσακωμούς. Ευτυχώς, καθώς ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας, ο διας, θα βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας από τις 16 Ιουλίου, δεν θα δυσκολευτείτε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Καρκίνος

Ακτινοβολία. Αυτή θα είναι η λέξη κλειδί για εσάς από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου, χάρη στην αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζωδιο σας. Η ικανότητά σας να προσελκύετε –ακόμα και να μαγνητίζετε –τους άλλους, θα αυξηθεί απίστευτα τώρα, για αυτό εκμεταλλευτείτε το έτσι ώστε να λάβετε την αγάπη που σας αξίζει. Στις 25 Ιουλίου, ο σεξι άρης, θα περάσει στον ερωτικο σας τομέα και μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου η σεξουαλική σας ζωή θα λάβει απίστευτη ωθηση. Ο κρονος βρίσκεται στο ίδιο μέρος του χάρτη σας από τα τέλη του 2012 και σαν αποτέλεσμα, βιώσατε κάποια προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα. Τώρα ο άρης, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως υπάρξει ένας καλοκαιρινός έρωτας, ή μία περιπέτεια. Εσείς αποφασίζετε.

Λέων

Είστε έτοιμοι για το πιο καταπληκτικό καλοκαίρι; Ο διας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, θα περάσει στο ζωδιο σας στις 16 Ιουλίου. Αυτό σηματοδοτεί ένα χρόνο γεμάτο απίστευτες ευκαιρίες, προσωπική ανάπτυξη και διασκέδαση! Με τον δια στο ζωδιο σας να περιμένετε την δημιουργία όμορφων σχέσεων και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Όσον αφορά τον ερωτα, καθώς ο διας κυβερνά τον ρομαντικό σας τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο χαρά. Η νεα σεληνη στις 26 Ιουλίου, επίσης στο ζωδιο σας, μαζί με την αφροδιτη που θα περάσει και αυτή στον λεοντα στις 12 Αυγούστου, θα έχετε την ικανότητα να αποκτήσετε οτιδήποτε ποθήσετε αυτό το καλοκαίρι!

Παρθένος

Η πανσεληνος στον ερωτικο σας τομέα στις 12 Ιουλίου θα ρίξει φως στην ερωτική σας ζωή. Πως πηγαίνουν τα πράγματα στη σχεση σας; Πλέον τα πράγματα θα είναι όλα ή τίποτα, αν ο σύντροφος δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, καθώς θα χάσετε το ενδιαφέρον σας. Με τα γεγονότα κοντά στις 12 Ιουλίου, ίσως αποφασίσετε να βγείτε από μία ανθυγιεινή ρομαντική σχέση, ή να δηλώσετε τον ερωτά σας για κάποιο άτομο. Η πανσεληνος στον τομεα των σχεσεων στις 8 Σεπτεμβρίου, θα απαιτήσει το ίδιο πράγμα από εσάς αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση. Στις 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 29, θα απολαύσετε την αφροδιτη στο ζωδιο σας. Αυτό θα ενισχύσει την δύναμη της έλξης καθώς και την ικανότητά σας για αρμονικές συναναστροφές. Θα νιώσετε ιδιαίτερα ρομαντικοί στις 10 Σεπτεμβρίου. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον συντροφο σας και μην υπέρ αναλύσετε την κατάσταση.

Ζυγός

Χρησιμοποιήστε τον χρόνο που έχετε με τον αρη στο ζωδιο σας, για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε στον ερωτα. Μέχρι τις 25 Ιουλίου, θα μπορέσετε να ωφεληθείτε, αν κυνηγήσετε με θάρρος τον τύπο της σχέσης που πάντα θέλατε. Ο συντροφος θα εκπλαγεί ευχάριστα από τις πρωτοβουλίες σας. Θα είναι σέξι! Στις 10 Αυγούστου, η πανσεληνος στον ερωτικό σας τομέα, ίσως οδηγήσει σε ανθυγιεινές ερωτικές σχέσεις. Αν βγαίνετε με κάποιον και ξέρετε πως δεν οδηγεί πουθενά, τώρα είναι η στιγμή να το λήξετε.

Σκορπιός

Θα επικεντρωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας αυτό το καλοκαίρι και όχι στον ερωτα. Αν και τα πάντα δείχνουν πως θα αποκτήσετε ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή, αυτό δεν σημαίνει πως η ερωτική σας ζωή θα υποφέρει. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιες υπέροχες όψεις που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Στις 25 Ιουλίου, ο αρης θα περάσει στο ζωδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη περίοδο θα έχετε απίστευτες αντοχές και φοβερό σεξ απίλ. Χρησιμοποιήστε τα σωστά. Όταν ο αρης σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ποσειδωνα στις 7 Αυγούστου, θα υπάρξει η πιθανότητα για να ζωντανέψετε μία σεξουαλική και ρομαντική σας φαντασίωση. Ύστερα, στις 5 Σεπτεμβρίου, η ερωτική αφροδίτη θα περάσει στον τομέα της φιλίας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Ένας φίλος ίσως μετατραπεί σε εραστής.

Τοξότης

Στην αρχή του καλοκαιριού θα μπερδευτείτε λίγο με την κατάσταση της σχεσης σας. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη πορεία του ερμη στον τομέα των σχέσεων μέχρι την 1η Ιουλίου. Ευτυχώς, μετά από αυτό, η ατμόσφαιρα στη σχέση σας θα ξεκαθαρίσει και θα μιλάτε χωρίς παρεξηγήσεις. Αν είστε ελεύθεροι, να περιμένετε μία πιθανή ερωτική επαφή την 1η Αυγούστου. Το πρόβλημα όμως, είναι πως αν και τα πάντα θα είναι συναρπαστικά, θα είναι και προσωρινά. Αν είστε για κάτι της στιγμής, τολμήστε το. Αν βγαίνετε με κάποιον, ένας από τους δύο θα απαιτήσει περισσότερη ελευθερία. Ο αρης θα περάσει στο ζωδιο σας στις 13 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα η σεξουαλικότητά σας να εκτοξευθεί στο διάστημα.

Αιγόκερως

Η πανσεληνος στο ζωδιο σας στις 12 Ιουλίου, θα σας αφήσει συναισθηματικά σοβαρούς. Αν υπάρχουν προβλήματα με το συντροφο, η πανσεληνος αυτή θα σας αναγκάσει να τα αντιμετωπίσετε. Αν νιώθετε πως οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν ικανοποιούνται στη σχέση, ίσως πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση. Ευτυχώς, όταν η αφροδίτη περάσει στον τομέα των σχεσεων στις 18 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αρμονία στον έρωτα. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας, με τον πιο όμορφο και στοργικό τρόπο.

Υδροχόος

Ο ερωτας θα είναι δύσκολη κατάσταση μέχρι την 1η Ιουλίου. Ο αρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό σας τομέα μέχρι τότε και θα υπάρξουν έντονες παρεξηγήσεις με το συντροφο σας. Ίσως επίσης αντιμετωπίσετε το δίλημμα αν πρέπει ή όχι να ζωντανέψετε μία παρελθοντική φλόγα. Μετά την 1η Ιουλίου, θα έχετε την διαύγεια που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση. Αν είστε σε σχέση και τα πράγματα πηγαίνουν καλά, μετά τις 16 Ιουλίου, τα πράγματα θα καλυτερέψουν ακόμα περισσότερο. Όμως, αν βιώνετε έναν προβληματικό γάμο ή σχέση, θα γίνει το μπαμ. Ο διας θα περάσει στον τομέα των σχεσεων και θα παραμείνει εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι δεσμεύσεις αυτή τη περίοδο θα σας ωφελήσουν και αν έχετε μία σχέση πάνω στην οποία θέλετε να επενδύσετε, τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά.

Ιχθύς

Υπάρχει ακόμα χρόνος να απολαύσετε τον ερωτα, αν τον τελευταίο καιρό ήταν σχετικά ασύλληπτος. Ο διας, ο πλανητης της επέκτασης και της αφθονίας, θα συνεχίσει την διαδρομή του στον ερωτικό σας τομέα μέχρι τις 16 Ιουλίου. Αν και θα αφήσει το συγκεκριμένο κομμάτι του χάρτη σας και δεν θα επιστρέψει σύντομα, ατυό δεν σημαίνει πως τα πράγματα θα παρουν άσχημη τροπή. Μία νεα σεληνη θα φωτίσει τον 5ο οικο σας στις 27 Ιουνίου. Ύστερα, η ερωτική αφροδιτη θα περάσει και εκείνη στο ίδιο σημείο του χάρτη σας από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου. Όπως βλέπετε, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να ερωτευτείτε αυτό το καλοκαίρι. Αν είστε σε σχέση, από τις 8 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, θα δημιουργήσετε έναν δεσμό και θα ξέρετε πως μπορείτε να βασιστείτε ο ένας στον άλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα