Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: Ισόπαλες Ρωσία και Κορέα

Στο τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ρωσία και η Κίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 8ο όμιλο, μαζί με το Βέλγιο και την Αλγερία. Το σκορ άνοιξε στο 68’ ο Λι Κέουν Χο, ενώ το 1-1 διαμόρφωσε στο 74’ ο Κερζάκοφ.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν μέσα στο γήπεδο, αλλά χωρίς να δημιουργούν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μικρή εξαίρεση αποτελεί η προσπάθεια του Σον στο 11’. Ο Κορεάτης δεν κατάφερε να

σκοράρει, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης από καλό σημείο έβαλε πολύ δύναμη και έστειλε τη μπάλα πολύ έξω.

Η Ρωσία στο 46’ έχει μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπερεζούτσκι, ενώ η Κορέα απάντησε με τα σουτ των Κου και Κι στο 50’ και το 51’. Κάπου εκεί ο Καπέλο πέρασε στο γήπεδο τους Τζαγκόεφ και Κεζακόφ, οι οποίοι βελτίωσαν την εικόνα της Ρωσίας. Ωστόσο, η Κορέα σκόραρε, αφού το σουτ από μακρινή απόσταση του Λι μπέρδεψε τον Ακινφέεφ, ο οποίος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και έτσι έδωσε το δικαίωμα στους Ασιάτες να προηγηθούν.

Στο 74’ ο Τζαγκόεβ βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Γιουνγκ αρχικά απέκρουσε, όμως οι αμυντικοί της Κορέας δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Κερζακόφ από κοντά σημάδεψε σωστά για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Ρωσία – Νότια Κορέα 1-1 (ΝΕΡΙΤ HD, ΝΕΡΙΤ Sports)

Γκολ: 74' Κερζάκοφ - 68' Λι Κέουν Χο

0-1 68' Λι Κέουν Χο

1-1 74' Κερζάκοφ

Κίτρινες κάρτες: Σατόφ - Σον, Κι

Κόκκινες κάρτες: -

Ρωσία (Φάμπιο Καπέλο): Ακινφέεφ, Κομπάροφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Γιέσινκο, Γκλουσακόφ (72' Ντενίσοφ), Σατόφ (59' Τζαγκόεφ), Φαϊζούλιν, Σαμέντοφ, Ζιρκόφ (71' Κερζάκοφ), Κοκόριν.

Κορέα (Χονγκ Μούινγκ-μπο): Γιουνγκ, Κιμ, Γιουν, Χονγκ, Κιμ, Λι Τσουνγκ Γιονγκ, Χαν, Κου, Κι, Σον, Παρκ (56' Λι Κέουν Χο).

Keywords
Τυχαία Θέματα