Έρχεται το 2015 η Mercedes CLA!

Μετά τη “μεγάλη” CLS, η Mercedes ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να προσθέσει μία ακόμα Shooting Brake πρόταση στη γκάμα της, με στόχο να καλύψει τις μικρότερες κατηγορίες.

Ως εκ τούτου, από τη νέα χρονιά θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα CLA Shooting

Brake, το τέταρτο μέλος της μικρής σειράς της Mercedes, μετά τις A-Class, CLA και GLA. H σχεδιαστική λογική της συγκεκριμένης ακροβατεί ανάμεσα στη φιλοσοφία ενός station wagon και ενός coupe, συνδυάζοντας χώρους και δυναμισμό. Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα φωτογραφίες, η Mercedes έχει αρχίσει να δίνει στοιχεία γύρω από το αυτοκίνητο, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 και θα παρουσιαστεί πιθανά το φθινόπωρο, στη διεθνή έκθεση του Παρισιού.

Όπως φαίνεται, η CLA Shooting Brake δεν θα περιοριστεί σε μία έκδοση αλλά θα ακολουθεί την αντίστοιχη γκάμα των κινητήρων της “απλής” CLA. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τόσο βενζινοκίνητες, όσο και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, με κορωνίδα την έκδοση AMG, που θα φέρει το ίδιο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 2,0 λίτρων και 360 ίππων. Όσο για τις τιμές, κρίνοντας και από την αντίστοιχη λογική των CLS/ CLS Shooting Brake, θα πρέπει να υπολογίζετε κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτές της CLA.

Πηγή: caroto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα