Επίθεση της Γεννηματά στον Γιώργο Παπανδρέου

Φώφη Γεννηματά: Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ

«Σήμερα έγινε ένα σημαντικό βήμα. Στην τρίτη ψηφοφορία το Κοινοβούλιο μπορεί να εκλέξει πρόεδρο»

Παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και μετά την ολοκλήρωση της συναντήσεως του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου έκανε πριν από

λίγη ώρα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώφη Γεννηματά, κάνοντας έκκληση για ενότητα, καταδικάζοντας κάθε προσπάθεια διασπάσεως του κόμματός της

«Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών και της κοινής μας πορείας, έχουμε υποχρέωση να το υπερασπιστούμε όλοι μαζί. Μέσα στους επόμενους μήνες, ανοιχτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ, όπου θα συζητηθούν όλα. Μέχρι τότε ενότητα, συσπείρωση και αγώνας» τόνισε η κυρία Φώφη Γεννηματά.

Αναφορικώς με το θέμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυρία Γεννηματά, η οποία σημειωτέον δεν είναι βουλευτής και δεν παρίστατο στη Βουλή, από την Αμαλιάδα που βρέθηκε απαντώντας σε σχετικό δημοσιογραφικό ερώτημα, τόνισε τα εξής:

«Οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν εκλογές. Θέλουν να πετύχουμε την Εθνική συνεννόηση και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις της επόμενης περιόδου. Μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Σήμερα έγινε ένα σημαντικό βήμα. Στην τρίτη ψηφοφορία το Κοινοβούλιο μπορεί να εκλέξει πρόεδρο».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα