Επιστροφή Καρατζαφέρη στη Ν.Δ.(;)

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στον οποίο η ΝΔ έκλεισε την πόρτα τους προηγούμενους μήνες, επανήλθε στα πολιτικά πράγματα με ένα ποσοστό-έκπληξη στις ευρωεκλογές που πλησίασε σχεδόν το 3%. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega «Ανατροπή» διαλλακτικός και δήλωσε, μάλιστα, ότι η ΝΔ δεν έχασε τις δυνάμεις της στις ευρωεκλογές έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε

προηγηθεί, το βράδυ της Κυριακής, ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τον συνεχάρη για τα ποσοστά του ΛΑΟΣ.

Οι δύο άνδρες ήταν καλεσμένοι και στην εκπομπή Ανατροπή και βρέθηκαν μαζί στον «αέρα».Η συμφωνία που έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με τον παρουσιαστή ήταν ότι δε θα έμπαινε σε κανενός είδους συζήτηση ή αντιπαράθεση με οποιονδήποτε από τους προσκεκλημένους στο στούντιο. Τη στιγμή λοιπόν που ο Γιάννης Πρετεντέρης ευχαριστούσε τον κ. Καρατζαφέρη για την παρουσία του, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την άδεια να μιλήσει ζωντανά στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Τα εγκώμια Καρατζαφέρη για τη ΝΔ στην εκπομπή Ανατροπή:

Ο υπουργός Υγείας, που τον πάντρεψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι χάρηκε πολύ με την άνοδο των ποσοστών του κόμματος, κάτι που του αναγνώρισε ο Καρατζαφέρης ως ειλικρινή δήλωση. Αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης τον προσκάλεσε να επιστρέψει στην «μεγάλη παράταξη» για να εισπράξει την απάντηση ότι θα πρέπει πρώτα η παράταξη να γίνει μεγάλη, για να γυρίσει, με τον Άδωνι να λέει: «έλα και θα τα βρούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα