Επιλήφθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα για τον ασυνείδητο καπετάνιο

Χθες, στις 21:31, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας μία είδηση-καταγγελία αναφορικά με τον παράνομο πλου ενός cruiser περίπου 8 μέτρων, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, σε εγγυτάτη απόσταση από πλειάδα μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών “Optimist” όπου αγόρια και κορίτσια 13-15 χρόνων μάθαιναν ιστιοπλοία. Το θέαμα ήταν πραγματικά εξοργιστικό, καθώς αμέσως μετά από τα απόνερα που δημιούργησε το σκάφος του ασυνείδητου, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην ασκούμενη πιτσιρικαρία.

Η καταγγελία έγινε επωνύμως στον υπογράφοντα, από Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος καθόταν σε καφέ της παραλίας της Βούλας

και έπινε τον καφέ του και τράβηξε και τη σχετική φωτογραφία-αψευδή μάρτυρα του συμβάντος. Δυστυχώς όμως μέσα στον «πανικό» που ακολούθησε για να «μαζευτούν» τα παιδιά από τους εκπαιδευτές τους δεν κράτησε κάποιος το όνομα του συγκεκριμένου σκάφους.

Σήμερα, πριν από λίγη ώρα, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή ευαισθητοποιήθηκε άμεσα από το δημοσίευμα και ο Εκπρόσωπος Τύπου Αντιπλοίαρχος Νικόλαος Λαγκαδιανός ΛΣ, μας πληροφόρησε ότι η σχετική είδηση προωθήθηκε «για έρευνα και λήψη μέτρων» προς το καθ’ ύλην αρμόδιο Λιμεναρχείο Σαρωνικού, στο οποίο υπάγεται η περιοχή της Βούλας.

Ελπίζουμε οι έρευνες των Λιμενικών Αρχών να αποδώσουν και ο ασυνείδητος καπετάνιος να υποστεί τις συνέπειες αυτής της προκλητικής του ενέργειας. Σε κάθε όμως περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια και στο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ για την ευαισθησία του και την άμεση ανταπόκρισή του στο δημοσίευμα.

Λ.Σ.Μ.

Διαβάστε επίσης:

Τη Δευτέρα καθελκύεται και το υποβρύχιο «ΩΚΕΑΝΟΣ»

Τι συμβαίνει με το "κενό" στο ψηφιδωτό στην Αμφίπολη;

Ήθελε δουλειά στο εξωτερικό και του "έφαγαν" τα λεφτά

Καραμπόλα στην Αττική Οδό

Keywords
Τυχαία Θέματα