Επανεμφάνιση Ζαγορίτη με... ημερίδα

Ημερίδα για τον Καταναλωτή και την οικονομική κρίση διοργάνωσε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σήμερα το απόγευμα στο Ίδρυμα Εθνικής Ενότητας.

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης ήταν ο βασικός ομιλητής σε μια ημερίδα που έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Κουτρουμάνος, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γκουτζαμάνη, καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο Μιχάλης Σταθόπουλος, ο Ιωάννης Καράκωστας και η Ελίζα Αλεξανδρή όπου μάλιστα έκαναν και εισηγήσεις στην ημερίδα, ο γενικός Διευθυντής του ΔΣΑ Μπάμπης Ναούμης

αλλά και άνθρωποι της αγοράς.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι οτι εκτός της επιστημονικής κοινότητας το παρών έδωσαν ακόμα ο βουλευτής της Β Αθηνών Νίκος Δένδιας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, εξάλλου έχουν περάσει και οι δυο από το υπουργείο Ανάπτυξης, όπου ανήκει ο Συνήγορος του Καταναλωτή. Αλλά και άλλα " καραμανλικά " στελέχη όπως ο τέως γραμματέας του υπ. Ανάπτυξης Πάτροκλος Γεωργιάδης καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής της ΔΕΗ και πρώην υπ. Οργανωτικού επι Καραμανλή, Διαμαντής Βαχτσιαβάνος.

Δεν είναι τυχαίο πάντως οτι ο πρωην γραμματεας της ΝΔ και Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης πριν από λίγα 24ωρα επισκέφθηκε και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, που για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα