Με εντολή… Σαμαρά: «Δεν φεύγω, δεν υπογράφω συμφωνία, θα κάνω διαγραφές»

Απόφαση να μην ψηφίσει την συμφωνία – αν αυτή έρθει στη Βουλή, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλει πολύ η Συγγρού- φαίνεται πως έχει πάρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να μην δώσει «συγχωροχάρτι» όπως λέει χαρακτηριστικά, στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που προκύπτει από το στρατηγείο της ΝΔ, είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει φροντίσει ήδη να στείλει

το σχετικό μήνυμα προς την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, ότι η γραμμή του κόμματος είναι κατά μέτωπο σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφιση της πιθανής συμφωνίας που θα έρθει στη Βουλή.

Μάλιστα ο αρχηγός της ελληνικής κεντροδεξιάς έχει φροντίσει να στείλει και δύο παράλληλα μηνύματα τα οποία έχουν να κάνουν με την θέση του, στην προεδρία, την οποία όπως λέει δεν θα εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας την φράση «δεν θα λιποτακτήσω» , ενώ είναι αποφασισμένος , όποιος βουλευτής πάει κόντρα στην απόφαση της Συγγρού, θα θέσει εαυτόν εκτός κόμματος, αφού θα διαγραφεί.

Αυτό , όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργεί μείζον πρόβλημα στη ΝΔ, καθώς αυτή την στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 12 βουλευτές, που έχουν πάρει απόφαση να υπερψηφίσουν την όποια συμφωνία έρθει από την ελληνική κυβέρνηση…

Keywords
Τυχαία Θέματα