Ένταση με το καλημέρα στη Βουλή!

Με την αναμενόμενη ένταση και την αντιπολίτευση να εξαπολύει σφοδρά πυρά στους Υπουργούς για τον κατεπείγοντα χαρακτήρα ξεκίνησε πριν από λίγο η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής επι του πολυνομοσχεδίου. Αιτιολογώντας τον κατεπείγοντα χαρακτήρα του πολυνομοσχεδίου ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί άμεσα καθώς την Τρίτη το Eurogroup θα αξιολογήσει

όσα ψηφίστηκαν και θα κρίνει αν η Ελλάδα θα πάρει τη δόση. Η τοποθέτηση Στουρνάρα προκάλεσε την έκρηξη οργής σύσσωμης της αντιπολίτευσης η οποία έκανε λόγο για κοροϊδία αφού ενώ η διαβούλευση κρατά επτά μήνες το νομοσχέδιο έφτασε στη Βουλή την τελευταία στιγμή.

Για αυταρχική κυβέρνηση και μαύρη σελίδα για το κοινοβούλιο έκανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκ.Τσακαλώτος, ενώ για τσίρκο μίλησε ο Ηλίας Παναγιώταρος. "Κάθε Υπουργείο μπάζει ό,τι θέλει στο νομοσχέδιο.Δεν μπορούμε να διαφλάξουμε τον ελληνικό λαό αν αυτές οι διατάξεις είναι προς το συμφέρον του. Είναι απαράδεκτα όσα συμβαίνουν" είπε η κα Ξηροτύρη ενώ έντονες ενστάσεις εξέφρασαν οι Ν.Μαριάς, Ν.Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ και ο ανεξάρτητος Πάρης Μουτσινάς. Παρά ταύτα η θετική ψήφος Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν και την πλειοψηφία στη Βουλή ήταν αρκετή ώστε το "κατεπείγον" να εγκριθεί και να αρχίσει η συζήτηση πριν από λίγα λεπτά.

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα