Είδηση-βόμβα!

Αποκάλυψη! Ποια είναι η νέα δυναμική κίνηση του αφεντικού του ΠΑΟΚ που έγινε και αναμένεται να ταράξει τα νερά στο χώρο του αθλητισμού; Ο sportdog το αποκλειστικό!

Το νέο μεγάλο μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδηαποκαλύπτει ο sportdog! Ο Ελληνοπόντιος επιχειρηματίας ετοιμάζεται, μετά τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, να αποκτήσει και τηνμπασκετική

ομάδα, με μεγάλο στόχο να κάνει το σύλλογο παντοδύναμο και στα δύο αθλήματα!

Η πρόθεση του Σαββίδη να κάνει, αργά ή γρήγορα, "ντου" και για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, φάνηκε από την πρόσφατη δωρεάτου στην "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έγκυρη μπασκετική στήλη του sportdog,"Sdog Pick n' Scroll", στο Twitter.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του σκύλου, το αφεντικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικέφαλου πρόσφερε, πριν από λίγες μέρες, το σημαντικό ποσό των 500.000 ευρώ στο μπάσκετ του συλλόγου, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι τρέχουσες εκκρεμότητες καιυποχρεώσεις της ομάδας.

Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ γίνεται μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο καιρό για τηνεξυγίανση της ομάδας και γι΄ αυτό ζητήθηκε η οικονομική βοήθεια από τον Σαββίδη που έχει δείξει από τότε που ανέλαβε το ποδόσφαιρο ότι θέλει να είναι κοντά και στα δύο αθλήματα.

Η χορηγία, χωρίς ανταποδοτικότητα, των 500.000 ευρώ θεωρείται, πλέον, από πολλούς στην "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ, ως το πρώτο και σημαντικό βήμα για το μπάσιμο του Ελληνοπόντιου επιχειρηματία στην ομάδα.

Ο Σαββίδης, άλλωστε, είναι δεδομένο ότι έχει την οικονομική δύναμη να κάνει ξανά μεγάλο τον ΠΑΟΚ και το μπάσκετ είναι δρόμος που μπορεί να φέρει γρήγορα και πιο εύκολα επιτυχίες σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι να πεισθεί ο Σαββίδης να συζητήσει αναλυτικά το πλάνο που υπάρχει στην μπασκετική ομάδα και τότε μπορεί να διαθέσει ποσά που είναι ικανά να εξασφαλίσουν τημεγάλη επιστροφή του Δικέφαλου.

Το γεγονός ότι ο Σαββίδης αποφάσισε να δωρίσει(!) το ποσό των 500.000 ευρώ στην ΚΑΕ χωρίς να το μάθει κανένας, μόνο τυχαίο δεν είναι για τις προθέσεις και τις βλέψεις του και για το χώρο μπάσκετ.

Είναι προφανές, λοιπόν, τι μπορεί να κάνει και πού μπορεί να φθάσει, όταν αποφασίσει να ασχοληθεί ζεστά με το μπάσκετ. Κι αυτό, φυσικά, μόνο ιδανικό σενάριομπορεί είναι για το άθλημα και γενικότερα τον ελληνικό αθλητισμό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι τεράστιο το όφελος αν ο ΠΑΟΚ επιστρέψει δυναμικά και επιχειρήσει να μπει "σφήνα" στις υπερδυνάμεις του Παναθηναϊκού και τουΟλυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα