Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τις διαρροές Βενιζέλου

Εκνευρισμένοι φαίνεται να είναι τόσο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, περί πρότασης Βενιζέλου στον πρωθυπουργού, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για πρόωρες εκλογές

μετά τον Ιούνιο του 2015. Η ημερομηνία φυσικά δεν είναι τυχαία, κάνοντας τα σενάρια να έχουν – θεωρητικά – μία βάση, αφού έχει τελειώσει δηλαδή η αξιολόγηση με την τρόικα.

Το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου μάλιστα είναι για δύο λόγους τεταμένο, αφού και οι διαρροές – και μάλιστα λίγη ώρα πριν την έναρξη της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας – δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά και από το γεγονός πως οι εν λόγω διαρροές φαίνεται να βγήκαν από το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Φυσικά, αυτού του είδους τα σενάρια, δεν βοηθούν στην εύρεση της προεδρικής πλειοψηφίας.

Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας με δηλώσεις του στο περιοδικό CRASH, τόνισε: "Στόχος μου είναι να συμβάλω στην ενότητα του ελληνικού λαού, που απαιτείται αυτήν τη στιγμή από όλους, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση" και συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι οι Έλληνες βουλευτές θα σταθούν στο ύψος της περιστάσεως, θα σκεφτούν και θα ζυγίσουν το εθνικό συμφέρον, πέρα από τις κομματικές περιχαρακώσεις".

Διαβάστε όλα τα θέματα που αφορούν της εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στα parapolitika.gr:

Σταύρος Δήμας: "Οι βουλευτές θα σταθούν στο ύψος της περιστάσεως"

Εκλογές Προέδρου: Τι θα κάνουν οι 24 ανεξάρτητοι βουλευτές;

Εποχές Ωνασείου ζει η Βουλή με τέντες και κανάλια (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Keywords
Τυχαία Θέματα