Εδώ που τα λέμε, ο κ. Βενιζέλος.

Ηλεκτρισμένο είναι ,λέει, το κλίμα «ενότητας» στους κόλπους της νεόφυτης Ελιάς ,καθώς διαπιστώνεται από ιδρυτικά και άλλα στελέχη των «58»,ότι το Βενιζελοπασόκ κάνει σε πολλές περιπτώσεις «τα δικά του»,δεν ενημερώνει όπως πρέπει τους συνεταίρους του και περνάει υποψηφιότητες της αρεσκείας του .Αλλά ,τι περίμεναν οι συμπαθείς συμπολίτες μας που αποφάσιζαν προ ολίγου καιρού να φτιάξουν δια της «Σημιτικής» οδού τη «νέα κεντροαριστερά» σε συνδυασμό με μία επιχείρηση διάσωσης του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ; Και ειδικότερα ,περίμεναν με

τα σωστά τους ,ότι ο συνομιλών με την Ιστορία ,ο ισοδύναμος με τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο ,ο κ .Βαγγέλης Βενιζέλος, θα τους ζητούσε τη γνώμη τους για το ένα και το άλλο; Και στο κάτω κάτω ,κ. Ν.Μπίστη ,και άλλοι Ελαιάτικοι φίλοι ,λίγος σεβασμός δεν βλάπτει απέναντι στον πολιτικό που για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα ,σηκώνει συγκρατώντας τα βογγητά πόνου του, ένα σταυρό με βάρος δυσανάλογο προς τις ευθύνες της σοσιαλιστικής παρατάξεως του για το κατάντημα της χώρας . Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με « ελιά ελιά και Κώτσο βασιλιά»,αλλα για «Ελιά Ελιά με το Βάγγο μπροστά».

Αλλά ,περνώντας (μετά κόπου) στα πιο σοβαρά ,ο υπογράφων αυτό το σημείωμα πιστεύει, πως όποιο κι αν είναι το αληθινό πολιτικό βεληνεκές του ιδιόρρυθμου κ. Βενιζέλου ,όποιες κι' αν είναι οι συμπεριφορές του και τα «τρελλά» ξεσπάσματα του ,έχει εντούτοις το δικαίωμα να θέλει να κάνει αυτός προεκλογικό «κουμάντο» σήμερα στην υπόθεση της Ελιάς. Διότι αυτός ρισκάρει τα πιο πολλά και «παίζει το κεφάλι του» ,επικεφαλής ενός ΠΑΣΟΚ σε κακά χάλια, αυτός εισπράττει τα πολλά και βασανιστικά εξ' αριστερών «γιουχαϊσματα» για την κυβερνητική σύμπραξη του με τον Αντ. Σαμαρά ,αυτός κινδυνεύει με προσωπικό πολιτικό αφανισμό .Και βέβαια δεν φταίει αυτός αν τινές των επιφανών «58άρηδων» πιάστηκαν στη «φάκα» της πρασίνου χρώματος ανακαίνισης της «κεντροαριστεράς»,αν δεν καταλαβαίνουν γενικώς πολλά περί της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής στη χώρα της « μεγάλης ιδιαιτερότητας» . Οσοι πάλι εξ΄αυτών καταλαβαίνουν, τότε ας λάβουν τα μέτρα τους .Διότι ο θυελλώδης κ. Ευάγγελος αναγκαστικώς θα «πατάει γκάζι» πλέον και. όπου βγεί !.

Keywords
Τυχαία Θέματα