Έχασε αλλά... ικανοποίησε o Ολυμπιακός (VIDEO)

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στις ΗΠΑ ο Ολυμπιακός. Ναι μεν έχασε από την Λίβερπουλ με 1-0 όμως ήταν ξανά ιδιαίτερα θετικός με καλή εικόνα στο επιθετικό κομμάτι και ευκαιρίες ενώ είχε δοκάρι με τον Γκαζαριάν. Ο Ντοσεβί ήταν ο παίκτης που διακρίθηκε περισσότερο απ' όλους στην αναμέτρηση με τους "κόκκινους".

Πως ξεκίνησε ο Ολυμπιακός

Για τον Ολυμπιακό

του Α' μέρους κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μέγιερι. Η αμυντική διάταξή του ήταν (από δεξιά προς τα αριστερά) με τους Σαλίνο, Αβραάμ, Σιόβα και Αμπιντάλ. Στον άξονα ήταν οι Μανιάτης και Ντινγκά. Στα δύο άκρα έπαιζαν οι Ντοσεβί και Γκαζαριάν και πίσω από τον Διαμαντάκο ο Σαβιόλα.

Έτσι άρχισε η Λίβερπουλ

Οι "ρεντς" είχαν τον Τζόουνς κίπερ. Δεξί μπακ ο Τζόνσον, αριστερά ο Ενρίκε, οι Τουρέ και Σρκτελ τα δύο στόπερ, τα κεντρικά χαφ οι Τζέραρντ και Χέντερσον. Η τριπλέτα των Μάρκοβιτς, Στέρλινγκ και Τσαν ήταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Στάριτζ. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πάντως ήθελαν πολύ να δουν εν δράσει τον Μάρκοβιτς.

Έμεινε πίσω στο σκορ αλλά ισορρόπησε

Ο Ολυμπιακός λόγω ορισμένων αμυντικών του προβλημάτων στο ξεκίνημα του ματς επέτρεψε στην Λίβερπουλ να προηγηθεί. Για την ακρίβεια οι Άγγλοι σκόραραν μόλις στο 5' με κοντινό πλασέ του Στέρλινγκ. Ο Στάριτζ έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Αμπιντάλ, να αλλάζει πορεία και μετά να φτάνει στον Στέρλινγκ που σκόραρε από κοντά για το 1-0.

Οι Πειραιώτες παρά τα προβλήματα που είχαν στην αμυντική τους διάταξη και την αριστερή πλευρά ισορρόπησαν σιγά σιγά τον αγώνα και άρχισαν να βγάζουν φάσεις. Στο 11' ο Γκαζαριάν απείλησε με σουτ που πέρασε άουτ. Στο 15' υπήρξε μία καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με το σουτ του Ντοσεβί να κοντράρεται. Η Λίβερπουλ "απάντησε" με το φάουλ του Στάριτζ στο 22', το σουτ του ίδιου παίκτη στο 28' και το εξαιρετικό σόλο του Μάρκοβιτς στο 37'.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε ψηλά, πίεσε και έκανε πάλι φάσεις. Στο 38' ο Διαμαντάκος είχε ένα σουτ άουτ ενώ στο 39' ο Ενρίκε έκανε μία πολύ καλή προβολή πάνω στον Σαβιόλα, που ήταν σε θέση βολής μέσα στην μικρή περιοχή. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα σουτ του Γκαζαριάν που έφυγε έξω και μία διόλου απειλητική κεφαλιά του Σαβιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα