Φαβορί στο Mega o Nίκος Στραβελάκης

Το όνομα του προσώπου που θα διαδεχθεί την Ολγα Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αναμένεται να απασχολήσει αμέσως μετά τις θερινές διακοπές τους τρεις ισχυρούς του καναλιού, Βαρδή Βαρδινογιάννη, Γιώργο Μπόμπολα και Σταύρο Ψυχάρη.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, ως φαβορί φαντάζει ο επί χρόνια εργαζόμενος στο Μεγάλο Κανάλι, Νίκος Στραβελάκης. Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές

στη στήλη, η συγκεκριμένη λύση θεωρείται ότι εμπεριέχει το μικρότερο ρίσκο σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουν προβληθεί από τα ΜΜΕ. Ως γνωστόν, ο κ. Στραβελάκης είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει τις περισσότερες αντικαταστάσεις εν τη απουσία της Ολγας Τρέμη. Μάλιστα, από τα νούμερα της AGB προκύπτει ότι έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό του Mega.

Ωστόσο, η λύση αυτή θα είναι προσωρινή, αν και αρκετοί επισημαίνουν ότι πριν από χρόνια και η επιλογή της κυρίας Τρέμη είχε γίνει με κριτήρια προσωρινότητας. Πάντως, πέραν του συγκεκριμένου παρουσιαστή, τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτά της Μαρίας Σαράφογλου και της Ράνιας Τζίμα, ενώ εσχάτως έπεσε στο τραπέζι και εκείνο της Ελλης Στάη, που δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην παρουσίαση των ειδήσεων. Με τα σημερινά δεδομένα, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους μεγαλομετόχους του Mega να δίνουν το «πράσινο φως» στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να «τρέξει» το σενάριο Στραβελάκη.

Εκείνο που παραμένει ερωτηματικό είναι αν στα παράθυρα του ανανεωμένου Δελτίου Ειδήσεων θα παραμείνουν οι Πρετεντέρης - Τσίμας, δύο πρόσωπα που όπως προκύπτει από τις ποιοτικές μετρήσεις «τραβούν» προς τα κάτω το πάλαι ποτέ πρώτο ενημερωτικό κανάλι της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα