Δούνια - Κάρτσωνα: Σήμερα γιορτάζουν την επέτειο γάμων τους!

Η σημερινή μέρα, 1η Ιουλίου, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ημέρα για τις δύο πανέμορφες κυρίες της ελληνικής showbiz! Σαν σήμερα λοιπόν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με τους εκλεκτούς της καρδίας τους και επισφράγισαν τον έρωτά τους ενώπιον συγγενών και φίλων!

Νίκη Κάρτσωνα - Νίκος Χατζής

Πριν 7 χρόνια λοιπόν 1η Ιουλίου του 2007 στις 7 το απόγευμα στο Μουσείο Νάσιουτζικ, η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής, των οποίων η σχέση είχε ξεκινήσει ως ένας εφηβικός έρωτας, με αρκετούς χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις στα χρόνια που ακολούθησαν, αποφάσισαν

εκεί γύρω στο 2004 πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον και πως, αυτό ήταν, είναι φτιαγμένοι για να είναι μαζί. Κι από τότε δεν χώρισαν ποτέ ξανά!

Οι καλεσμένοι τους δεν ξεπέρασαν τα 300 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και οι Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Εβελίνα Παπαντωνίου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Θοδωρής Κυριακού, Έλλη Κοκκίνου, Γιάννης Μπουρούσης, Βασίλης Σπανούλης, Βασιλική Τσεκούρα αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς (πατριώτης Μεσσήνιος και αυτός, βλέπετε).

Νόνη Δούνια - Κυριάκος Μουρατίδης

Η Νόνη Δούνια με τον Κυριάκο Μουρατίδη πριν 10 ολόκληρα χρόνια επισφράγισαν τον έρωτά τους στο νησί όπου πήγαν πρώτη φορά διακοπές! Συγκεκριμένα το πανέμορφο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις Σπέτσες και μάλιστα κατέφθασαν μαζί στην εκκλησία, με ένα καΐκι!

Το ζευγάρι είναι απόλυτα δεμένο και ζει τον έρωτά του όπως τις πρώτες εκείνες στιγμές... Τα δύο υπέροχα παιδάκια τους άλλωστε ήρθαν να ολοκλήρωσουν την ευτυχισμένη τους ζωή!

Keywords
Τυχαία Θέματα