Πως είναι σήμερα η Νανά Καραγιάννη

12:00 1/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Η ίδια μιλά στο entertv.gr για την «μάχη» της την νευρική ανορεξία, τις φήμες που την ακολουθούν, αλλά και τα όνειρά της!

Να ξεκινήσω από τα επαγγελματικά σου σχέδια… Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Επαγγελματικά με βρίσκετε σε μια... web κατάσταση, καθώς ως σύγχρονο κορίτσι ακολούθησα με χαρά τις τάσεις των εποχών όπου ΟΛΑ πια τα κάνουμε μέσω internet & social media, είχα

βέβαια την ευτυχία να μου δώσουν σημαντικοί άνθρωποι στο είδος τους αυτή την ευκαιρία στην εποχή που το είχα περισσότερη ανάγκη από ποτέ! Έτσι,τους τελευταίους 6 μήνες έχω αναλάβει το social media managment των κομμωτηρίων Ikonomakis +VIP ikonomakis.gr και είναι για μένα μια πολύ δημιουργική και τιμητική εμπειρία μαθαίνοντας απο τον μετρ του είδους σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών. Συνεχίζω να εκπομπάρω με τρέλα και περισσότερη όρεξη από ποτέ καθώς at last, δεν έχω λογοκρισία, ακούω μαζί με τους ακροατές την μουσική που πραγματικά θέλω και νιώθω ήρεμη σε ένα οικογενειακό και άκρως επαγγελματικό περιβάλλον.

Υπήρξαν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από κοντά σου εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζεις;

Ασφαλώς και υπήρξαν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν απο κοντά μου κατα την διάρκεια των ετών που με βασάνισε η αρρώστια μου και αυτό είναι απολύτως λογικό, σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μοιραίο να γίνει. Είναι σαρωτικές αυτές οι καταστάσεις, διαλύουν σπίτια και ζωές οπότε μάλλον τυχερή είμαι που είχα απώλειες που δεν με συγκλόνισαν. Όμως, με αφορμή αυτή την περιπέτεια ήρθαν κοντά μου άνθρωποι διαμάντια που με σκλάβωσαν με την αγάπη & συμπαράστασή τους και είμαι ευλογημένη που τους έχω πια σταθερά στην ζωή μου.

Κατά καιρούς ακούγονται διάφορες φήμες τόσο για την κατάσταση της υγείας σου, όσο και για την προσωπική σου ζωή. Πως τις αντιμετωπίζεις;

Οι φήμες που ακούστηκαν κατά καιρούς εμένα ουσιαστικά δεν με απασχόλησαν, αλλά απασχόλησαν τους κοντινούς και αγαπημένους μου ανθρώπους και αυτό με εξόργισε πραγματικά. Δεν με νοιάζει το κράξιμο και οι υπερβολές που με αφορούν, καταλαβαίνω τους συναδέλφους και ξέρω τι δουλειά κάνουμε αλλά να μαθαίνω για σενάρια χωρισμών, τσακωμών με συγγενείς κλπ. Ήταν σχεδον... σοκαριστικό, όχι μόνο γιατό δεν ίσχυαν- και αυτό άλλωστε απεδείχθη- αλλά κυρίως γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι του συμβεί και ό,τι κάνει το κοινοποιεί, συνεπώς αν είχα τέτοια τραγικά γεγονότα στη ζωή μου, θα τα είχα ανακοινώσει πρώτη μέσω (κλασικά) facebook!!!

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες;

Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα άλλαζα το πείσμα μου, την στραβή μου διαχείριση σε καταστάσεις και την υπομονή που έκανα όταν δεν άξιζε με ολέθριες για μένα συνέπειες.

Τι όνειρα κάνεις;

Ψυχική ηρεμία, σταθερότητα στα επαγγελματικά, να μην χάσω τίποτα από αυτά που σήμερα έχω.

Θα ήθελες να γίνεις μητέρα κάποια στιγμή;

Βεβαίως και θα ήθελα να γίνω μητέρα, ειδικά όσο μεγαλώνω και... παραμεγαλώνω! Κυρίως, όμως, γιατί έχω την βεβαιότητα οτι ο άντρας μου θα γίνει ένας συγκλονιστικός πατέρας και του αξίζει όσο σε λίγους.

Τι τίτλο θα έδινες στην μέχρι τώρα ζωή σου;

Ο τίτλος της ζωή μου σήμερα θα ήταν ο ίδιος με το 1 απο τα 4 tatoo μου-Bounce και περιμένω από τους αναγνώστες σας ιδέες για το 3ο.

Από το entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα