Δομάζος: "Αν χάσει ο ΠΑΟ, χάνει και το πρωτάθλημα"

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στον «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1» και στην εκπομπή «Μπάλα στα Παραπολιτικά», με στους Γιώργο Μανιάτη και Γιάννη Φραγκουλόπουλο, λίγο πριν απ’ το μεγάλο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη μάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για τα «συστατικά» νίκης στο ντέρμπι: «Δεν έχει σημασία ούτε η αγωνιστική κατάσταση, ούτε η βαθμολογία πριν απ’ τα ντέρμπι. Προγνωστικά σε τέτοια ματς δεν χωρούν. Η ψυχολογία σίγουρα μετράει και τα ντέρμπι θέλουν τσαμπουκά».

Για

την ατομική προετοιμασία των παικτών: «Ήταν διαφορετική η προετοιμασία όταν εγώ αγωνιζόμουν, καθότι υπήρχε τότε και το man to man, το οποίο δεν υφίσταται σήμερα. Εγώ αναγκαζόμουν, έτσι, να προετοιμαστώ και για το πώς θα με μαρκάρει ο προσωπικός μου αντίπαλος. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω, αναλόγως με το ποιον θα είχα απέναντί μου».

Για τη σημασία της έδρας: «Παίζει ρόλο ο κόσμος σε αυτά τα ματς. Σίγουρα θα δεχθεί πίεση ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό μπορεί ν’ αντιστραφεί, αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα».

Για την τακτική του Παναθηναϊκού: «Περιμένω να παίξει πιο κλειστά, όπως έκανε και στην Ολλανδία, αναμένω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα ασκήσει πίεση σε όλο το γήπεδο. Αν δεν το κάνει θα ‘ναι λάθος και θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές του περσινού ΠΑΟ από τον φετινό: «Η διαφορά του είναι ότι δεν παίζει καλά. Φέτος, βέβαια, τον υπολογίζουν περισσότερο τον Παναθηναϊκό, ενώ η απουσία του Μπεργκ είναι πολύ μεγάλη. Ο Σουηδός είναι πάνω απ’ όλους!».

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Αν χάσει ο Παναθηναϊκός, νομίζω δεν θα έχει καμία τύχη για τον τίτλο, διότι θα κυνηγάει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Αν επικρατήσει, όμως, πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον και στη συνέχεια το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα