Δικαίωσε Χαρακόπουλο για το γάλα ο Σαλμάς

Ένα από τα σημεία που πέρασαν στα ψιλά από τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αλλά όπως φαίνεται έχει ιδιαίτερη σημασία είναι και η ασπίδα προστασίας που ύψωσε ο Μάριος Σαλμάς στον Μάξιμο Χαρακόπουλο δικαιώνοντάς τον ενώπιον του Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση του γάλακτος.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας απευθύνθηκε προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά αφήνοντας αιχμές για ανακολουθία δηλώσεων και εφαρμογής

πολιτικής υπενθυμίζοντάς του την υπόθεση του γάλακτος για την οποία ο Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

"«Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός λέγατε κύριε Πρόεδρε, «θέλει το κράτος διαιτητή, ρυθμιστή των κανόνων που πρέπει να τηρούνται απ’ όλους προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος» και συμφωνώ. Με μία προϋπόθεση το κράτος να θέτει σωστούς κανόνες. Όχι να νομοθετεί λάθος για το γάλα με αποτέλεσμα ένας Υπουργός να παραιτείται, η τιμή του γάλατος να μην πέφτει στο ράφι, να ισοπεδώνεται ο παραγωγός και να μην καταλαβαίνουμε τίποτα. Ο κόσμος όμως κατάλαβε ότι ο Υπουργός που παραιτήθηκε είχε δίκιο και τον επανεξέλεξε πρώτο στον νομό του!» είπε χαρακτηριστικά ο Σαλμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα