Διέρρευσε Video με την βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης

Εικόνες με την μορφή της γυναίκας καμικάζι που ανατινάχθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης έχουν προκύψει από κάμερα παρακολούθησης, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας ένα άλλο.

Η γυναίκα φέρεται να έχει μιλήσει στους αστυνομικούς στα αγγλικά, ότι είχε χάσει το πορτοφόλι της, πριν πυροδοτήσει την βόμβα που είχε επάνω της, στο εσωτερικό του αστυνομικού τμήματος, που βρίσκεται στο τουριστικό κέντρο του Sultanahmet.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ήταν μέλος ακροαριστερής κίνησης, με το όνομα Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο,

(DHKP-C).

Δεν υπήρξε έως τώρα καμία ανάληψη ευθύνης, αλλά έρχεται μία εβδομάδα μετά την επίθεση κατά της αστυνομίας κοντά στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Πόλη.

Από το Euronews στην Κωνσταντινούπολη η ανταποκρίτρια Μπόρα Μπαϊρακτάρ, μεταδίδει:

«Η επίθεση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, στο τουριστικό κέντρο της πλατείας Sultanahmet, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την Αγία Σοφία συγκλόνισε τους κατοίκους της Πόλης. Μετά τη δεύτερη απόπειρα επίθεσης σε μια εβδομάδα και οι Αρχές εστιάζουν τώρα σε πιο αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Πόλη.»

Δείτε το Video:

Keywords
Τυχαία Θέματα