Διχάζει η πρώτη εικόνα του Jared Leto ως Joker

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς των ταινιών χθες βράδυ, αφού με αφορμή την 75η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου κόμικ του Batman, κυκλοφόρησε από τον σκηνοθέτη David Ayer η πρώτη επίσημη φωτογραφία με τον Jared Leto ως Joker.

The Suicide Squad wishes you a Happy

Anniversary Mr. J! #Joker75 #SuicideSquad @WarnerBrosEnt @DCComics pic.twitter.com/LZXz0x947Q

David Ayer (@DavidAyerMovies) April 25, 2015

Στη φωτογραφία αυτή διακρίνεται ο οσκαρικός ηθοποιός όπως ακριβώς θα ενσαρκώσει τον Joker στις προσεχείς ταινίες της DC, αρχής γενομένης από το Suicide Squad που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

Ωστόσο, τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου δεν είναι στην πλειοψηφία τους κολακευτικά για την επιλογή της συγκεκριμένης εμφάνισης. Η όψη του νέου Joker - όπως ήταν αναμενόμενο - διαφέρει πολύ τόσο από εκείνη του Jack Nicholson στο πρώτο Batman, όσο και από εκείνη του Heath Ledger στο Dark Knight. Αυτό όμως που "εξοργίζει" πολλούς φανατικούς fans του Joker είναι τα πολλά τατουάζ που φέρει ο Leto στη φωτογραφία, αλλά και το χρώμα των δοντιών του, τα οποία έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Όπως και να 'χει, πάντως, αυτός είναι ο νέος Joker, ο οποίος αναμένεται να εμφανιστεί σε πολλές ταινίες της DC από το 2016, αντιμετωπίζοντας τον Batman (Ben Affleck), τον Superman (Henry Cavill) και πολλούς άλλους από τους ήρωες των θρυλικών κόμικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα