Δεν υποχωρεί ο Μητσοτάκης για την αξιολόγηση

Καμία διάθεση να υποχωρήσει στο θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές, παρά την άρνηση της Ρένας Δούρου και 20 Δήμων να συνεργαστούν, δεν δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι το θέμα θα κλείσει, ακόμα και αν χρειαστεί παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες και από τους παράγοντες της αυτοδιοίκησης που διόρισαν τους υπαλλήλους με πλαστά πιστοποιητικά, αφού γίνει προσεκτική τεκμηρίωση των δεδομένων. "Θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια

τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Όσον αφορά στη Ρένα Δούρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την χαρακτήρισε "αντάξια των περιστάσεων του αξιώματος που εξελέγη", δηλώνοντας "λυπημένος" για αυτό το γεγονός.

Τέλος, ο Υπουργός μίλησε και για την επικείμενη Προεδρική Εκλογή, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως θα βρεθούν οι απαραίτητοι 180 βουλευτές, ενώ και αυτός εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο ο υποψήφιος Πρόεδρος να μην προέρχεται από τον πολιτικό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα