Δεν βλέπει επιστροφή Παπανδρέου στην ηγεσία του ο Πεταλωτής

Σενάρια για λαϊκή κατανάλωση θεωρεί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής τις απόψεις που αναγράφονται στον τύπο περί επιστροφής στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

"Νομίζω ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Δεν το θέτει κανείς. Συναισθηματικά μπορούν να τίθενται τέτοιες απόψεις, αλλά αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε

σ’ αυτήν την περίπτωση για το τι γίνεται είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Και η στάση που κρατάει ο ίδιος και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είναι στήριξη, αλλά όχι με τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι», τονίζει ενώ ζητά να υπάρχει διακριτή πολιτική σταση «ώστε να κάνει διακριτό αυτό το κεντροαριστερό και όχι φθαρμένο στοιχείο πλέον, από πλευράς ορολογίας, ως προς το δημοκρατικό και προοδευτικό στίγμα που ακόμη και σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές των αναγκαστικών επιλογών μπορεί να υπάρχει.»

Σχετικά με την Ελιά ή ακόμα και τη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ σχολίασε ότι "κάηκε στην προθέρμανση και ότι η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική εάν ήμασταν όλοι ειλικρινείς και ενδιαφερόμασταν περισσότερο για το μεγάλο εγχείρημα και αν δεν είχαμε προσωπικούς προσανατολισμούς που είναι πολύ στενοί για την «Ελιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα