Δεν αποκλείει αυτοχειρία ο ιατροδικαστής


Πενθεί όλη η Ελλάδα για τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της εξαφάνισης του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Απαντήσεις για το τραγικό τέλος του, καθώς μετά από 40 μέρες χωρίς κανένα ίχνος του, βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός κοντά στην Λίμνη Ιωαννίνων, αναμένεται να δοθούν σήμερα από την ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη δεν αποκλείεται το σενάριο αυτοχειρίας.

Όπως αναφέρει το protothema.gr,

θα πρέπει σήμερα το πρωί να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση ενώ, όπως σημειώνει, προς το μεσημέρι θα είναι σε θέση να έχει πια εικόνα για το τελικό και ολοκληρωμένο πόρισμα της εξέτασης.

«Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι υπάρχουν μεταθανάτιες κακώσεις στο σώμα του Βαγγέλη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Θα πρέπει αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση και, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το μεσημέρι θα είμαι σε θέση να έχω πλήρη εικόνα για τη σύνταξη του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα