Δείπνο Καραμανλή - Μεϊμαράκη στην Παιανία!

Αφθονη ντόπια ρετσίνα και πολλές μερίδες τηγανητό μπακαλιάρο με σκορδαλιά απόλαυσαν το βράδυ της Δευτέρας, φιλοξενούμενοι σε ένα σπίτι στην περιοχή της Παιανίας, ο Κώστας Καραμανλής και η μεγάλη παρέα του. Μόνο που αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήταν με τη γνωστή συντροφιά των φίλων και γειτόνων του από τη Ραφήνα, αλλά με μερικά από τα πολύ αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας.

Αφορμή ήταν η ονομαστική εορτή του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ

Ανατολικής Αττικής, Θανάση Μανούρη, ο οποίος -ελαφρώς ετεροχρονισμένα- έστησε ένα από τα τσιμπούσια που αγαπά ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος εκ των προσκεκλημένων. Το πιο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα πρόσωπα της παρέας ήταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μάλιστα έφτασε από τους πρώτους, καθώς η Βουλή δεν είχε συνεδρίαση μέχρι αργά. Από τη σύναξη δεν θα μπορούσε να λείπει ο κολλητός φίλος του Κώστα Καραμανλή και βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Βλάχος, όπως και ο πρώην βουλευτής και επίσης γνωστός «Καραμανλικός» Λευτέρης Ζαγορίτης.

Στο τραπέζι κάθησε ακόμα ο στενότατος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου, ενώ για λίγο εκεί βρέθηκε και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας. Ακόμα, δεν έλειπαν και ορισμένα -όχι πολλά πάντως- από τα «Σαμαρικά» στελέχη, τα οποία πάντως αποτελούσαν... μειοψηφία. Αν και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι παριστάμενοι έδωσαν (σιωπηλά) όρκο να μη μιλήσουν για το περιεχόμενο της συνάντησης, το «Secret» πληροφορήθηκε ότι η κουβέντα, που κράτησε αρκετές ώρες, ειδικά μετά τις πρώτες ρετσίνες και τους λαχταριστούς μεζέδες, έφτασε και στην πολιτική επικαιρότητα, τις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, ο Κώστας Καραμανλής, πιστός στην απόφασή του να μην τοποθετείται δημοσίως, προτίμησε να ακούει περισσότερο και να μιλάει λιγότερο.

Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όμως, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι τακτικός συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις τοποθετήσεις του. Κάποιοι άλλοι, πάντως, όχι μόνο δεν ήταν προσεκτικοί, αλλά με τη βοήθεια του οίνου είπαν και… κάρφωσαν πολλούς! Επιλογές υποψηφίων σε θέσεις δημάρχων, αλλά και περιφερειαρχών, ενώ κύριο πιάτο, εκτός από τα...μπακαλιαράκια, ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα