Την λένε Εύα και... δεν υπολογίζει κανέναν

Σε αρνητική πρωταγωνίστρια των ημερών και της πολιτικής σκηνής αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά η νεαρή Εύα Καϊλή. Με τα καμώματά της προσπαθεί να βρίσκεται με κάθε τρόπο στην επικαιρότητα και να τραβάει το ενδιαφέρον και την προσοχή του πολιτικού συστήματος και της ίδιας της κοινωνίας.

Από τον Νοέμβριο που ανέλαβε Πρόεδρος στο ΚΕΘΙ (με εντολή Βενιζέλου) δεν έχει περάσει μια μέρα που να μην δημιουργήσει πρόβλημα και αναστάτωση στον οργανισμό αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών. Τάζει δεξιά και αριστερά

προσλήψεις (!) , ταξιδεύει με λεφτά του δημοσίου στην Αμερική για να φέρει δήθεν προγράμματα από την Παγκόσμια Τράπεζα, (και μετά από λίγο ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook από τη Μόσχα που είχε πάει για διακοπές) ενώ κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη λέγοντας δεξιά και αριστερά πως αυτή θα έπρεπε να είναι Υπουργός Εσωτερικών και πως ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι πολύ λίγος και τον έχει του χεριού της.

Η αλήθεια είναι πως και ο κ. Γρηγοράκος χατήρι δεν χαλάει στη νεαρή Θεσσαλονικιά βάζοντας συνέχεια πλάτη στα καπρίτσια και τους παραλογισμούς της. Τώρα που απαρνήθηκε για μια ακόμα φορά το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν να μην χαλάνε χατίρι στην Εύα?

Υ.Γ. : εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν μαθαίνουν ότι η κ. Καϊλή ψάχνεται δεξιά και αριστερά για στενή επαφή με το Μαξιμού για να πάει στη ΝΔ? Γιατί τόση κάλυψη και αβάντα;

Keywords
Τυχαία Θέματα