"Δέχτηκα επίθεση από γυναίκα σε τουαλέτα"

Ύστερα από πολλές προσπάθειες και προσωπικό της αγώνα το “αντράκι”, όπως τη χαρακτήριζαν οι συγχωριανοί της, κατάφερε να ξεχωρίσει και σήμερα είναι μία από τις πιο δυνατές παρουσίες πάνω στην πίστα.

Η Ελένη Χατζίδου μιλά στο YOU και τον Ανδρέα Θεοδώρου και εξομολογείται ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και από γυναίκα…

Όταν έκανες επιτυχία πώς αντέδρασαν οι συνάδελφοί σου;
Άκουσα τα χειρότερα σχόλια από συναδέλφους. Έλεγαν “τώρα θυμήθηκα να κάνω καριέρα” και με αποκαλούσαν “λαϊκή” και “σκυλού”! Όμως δεν με ενοχλεί, γελάω.

Μπαίνοντας σε αυτόν το χώρο δέχτηκες

σεξουαλική παρενόχληση;
Ναι έχω δεχτεί από διευθυντή δισκογραφικής εταιρείας. Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά, μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα. Είπα “καληνύχτα” και έφυγα.

Έχεις δηλώσει πως δέχτηκες ερωτική εξομολόγηση από γυναίκα συνάδελφό σου. Ήταν το πιο ακραίο που σου έχει συμβεί με το ίδιο φύλο;
Μία φορά στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη ήρθε μια κοπέλα και μου όρμησε. Ήμουν στην τουαλέτα, μπήκε, με στρίμωξε πολύ άσχημα στη λεκάνη και με πίεσε προκειμένου να με φιλήσει. Μόνο που δεν με έδειρε, αν και με πόνεσε πολύ. Είχαν γυρίσει τα μάτια της. Άρχισα να φωνάζω και τη μάζεψαν. Ο τρόπος που σε προσεγγίζει κάποιος έχει σημασία. Αν έρθει και με φλερτάρει μια κοπέλα ευγενικά, θα κολακευτώ.

Άντρας σε έχει στριμώξει άγρια;
Μου έχει επιτεθεί επιδειξίας! Πήγαινα να μπω στην πολυκατοικία μιας φίλης, ήρθε μπροστά μου, άνοιξε την καμπαρντίνα του και κατέβασε το παντελόνι του… Εγώ έτρεξα να μπω μέσα, προσπάθησα να κλείσω την πόρτα και εκείνος την σταμάτησε με το χέρι του. Άρχισα να ουρλιάζω και ευτυχώς δεν πρόλαβε να μπει.

Διαβάστε ακόμα:

Η κοινή εμφάνιση Γεωργούλη-Σωτηροπούλου! (ΦΩΤΟ)

Οικογενειακή απόδραση στην Αράχωβα για Σκορδά και Λιάγκα!

"Τα παιδιά μου έχουν φάει πάνω στις γυμνές μου φωτογραφίες"

Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε και δεν το έμαθε κανείς! (ΦΩΤΟ)

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαίρης Συναντσάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα